LAJMI I FUNDIT:

Prindër dhe fëmijë

Fëmija qan dhe thotë se nuk dëshiron të shkojë në shkollë – si ta motivoni dhe t’ia largoni frikën?

Fëmija qan dhe thotë se nuk dëshiron të shkojë në shkollë – si ta motivoni dhe t’ia largoni frikën?

Prindër dhe fëmijë
Koha e kaluar para ekranit ngadalëson zhvillimin dhe komunikimin e fëmijëve

Koha e kaluar para ekranit ngadalëson zhvillimin dhe komunikimin e fëmijëve

Prindër dhe fëmijë
Kur fëmija nuk do të shkojë në shtrat

Kur fëmija nuk do të shkojë në shtrat

Prindër dhe fëmijë
Problemet psikike dhe psikiatri i fëmijëve

Problemet psikike dhe psikiatri i fëmijëve

Prindër dhe fëmijë
Fëmija godet kokën, si e dini nëse mund të ketë pësuar tronditje

Fëmija godet kokën, si e dini nëse mund të ketë pësuar tronditje

Prindër dhe fëmijë
Çka ndodh kur narcisët bëhen prindër

Çka ndodh kur narcisët bëhen prindër

Prindër dhe fëmijë
Lirë, shpejt dhe lehtë: Si të bëni balona artificialë me helium

Lirë, shpejt dhe lehtë: Si të bëni balona artificialë me helium

Prindër dhe fëmijë
Këshillat jo të duhura që prindërit ua japin fëmijëve

Këshillat jo të duhura që prindërit ua japin fëmijëve

Prindër dhe fëmijë
Mosha e fëmijëve që është më stresuese për prindërit

Mosha e fëmijëve që është më stresuese për prindërit

Prindër dhe fëmijë
Gjashtë shprehitë e baballarëve që rritin fëmijë me vetëbesim

Gjashtë shprehitë e baballarëve që rritin fëmijë me vetëbesim

Prindër dhe fëmijë
Shprehitë e këqija që fëmijët zakonisht i marrin nga prindërit e tyre

Shprehitë e këqija që fëmijët zakonisht i marrin nga prindërit e tyre

Prindër dhe fëmijë
Rripi lidhës për fëmijët mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e tyre

Rripi lidhës për fëmijët mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e tyre

Prindër dhe fëmijë
Megjithatë dajaku nuk ka dalë nga xheneti: Dënimi fizik i fëmijëve lë pasoja serioze!

Megjithatë dajaku nuk ka dalë nga xheneti: Dënimi fizik i fëmijëve lë pasoja serioze!

Prindër dhe fëmijë
Nga Kylie Jenner te Grimes – të famshmit që ndryshuan emrat e fëmijëve të tyre

Nga Kylie Jenner te Grimes – të famshmit që ndryshuan emrat e fëmijëve të tyre

Prindër dhe fëmijë
Përse fëmijët gënjejnë?

Përse fëmijët gënjejnë?

Prindër dhe fëmijë
A ndihmojnë vërtet kukullat që flasin në zhvillimin e aftësisë së të folurit te fëmijët?

A ndihmojnë vërtet kukullat që flasin në zhvillimin e aftësisë së të folurit te fëmijët?

Prindër dhe fëmijë
Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Prindër dhe fëmijë
Këshillojnë psikologët: Asnjëherë mos i përdorni këto fraza kur flisni me fëmijët

Këshillojnë psikologët: Asnjëherë mos i përdorni këto fraza kur flisni me fëmijët

Prindër dhe fëmijë
Çfarë nuk duhet t’i thoni fëmijës nëse mësoni se është duke gënjyer

Çfarë nuk duhet t’i thoni fëmijës nëse mësoni se është duke gënjyer

Prindër dhe fëmijë
Arsyet pse fëmijët japonezë nuk zemërohen

Arsyet pse fëmijët japonezë nuk zemërohen

Prindër dhe fëmijë
Çdo nënë dëshiron që fëmija t’i bindet këtyre këshillave

Çdo nënë dëshiron që fëmija t’i bindet këtyre këshillave

Prindër dhe fëmijë
Ndihmojini fëmijët të përballen me ndjenjat e zemërimit

Ndihmojini fëmijët të përballen me ndjenjat e zemërimit

Prindër dhe fëmijë
Katër shenja se jeni rritur nga prindër tepër kritikë

Katër shenja se jeni rritur nga prindër tepër kritikë

Prindër dhe fëmijë
Si të reagoni nëse dikush qorton fëmijën tuaj

Si të reagoni nëse dikush qorton fëmijën tuaj

Prindër dhe fëmijë