LAJMI I FUNDIT:

Në çift

Katër shenja të qarta që tregojnë se duhet t’i jepni fund një lidhjeje dashurie, sipas një psikologu

Katër shenja të qarta që tregojnë se duhet t’i jepni fund një lidhjeje dashurie, sipas një psikologu

Në çift
Ja pse marrëdhëniet tuaja nuk zgjasin: Frojdi zbulon se gratë e bëjnë këtë gabim gjatë gjithë kohës

Ja pse marrëdhëniet tuaja nuk zgjasin: Frojdi zbulon se gratë e bëjnë këtë gabim gjatë gjithë kohës

Në çift
Amal dhe George Clooney kanë mënyrën më të çuditshme për të rritur fëmijët e tyre

Amal dhe George Clooney kanë mënyrën më të çuditshme për të rritur fëmijët e tyre

Në çift
Pesë gjëra që ndryshojnë në martesë pas të 40-ave

Pesë gjëra që ndryshojnë në martesë pas të 40-ave

Në çift
Pesë pyetjet që nuk duhet t’i bëni në takimin e parë

Pesë pyetjet që nuk duhet t’i bëni në takimin e parë

Në çift
Hetuesja private tregon disa shenja që sugjerojnë se partneri mund t’ju tradhtojë

Hetuesja private tregon disa shenja që sugjerojnë se partneri mund t’ju tradhtojë

Në çift
Si ta mbani një mashkull duke filluar me ‘rregullin e artë’

Si ta mbani një mashkull duke filluar me ‘rregullin e artë’

Në çift
Trendi i ri i lidhjeve dëshmon se tradita po shuhet

Trendi i ri i lidhjeve dëshmon se tradita po shuhet

Në çift
Tri sinjale që tregojnë se dikush ju pëlqen

Tri sinjale që tregojnë se dikush ju pëlqen

Në çift
E doni akoma apo ka mbaruar vërtet? Katër shenja që tregojnë se nuk jeni gati të jeni miq me ‘ish-in’ tuaj

E doni akoma apo ka mbaruar vërtet? Katër shenja që tregojnë se nuk jeni gati të jeni miq me ‘ish-in’ tuaj

Në çift
Dhjetë fjali të thjeshta që ju mbajnë të dashuruar

Dhjetë fjali të thjeshta që ju mbajnë të dashuruar

Në çift
Kur duhet thënë ‘Të dua’ – shenjat që tregojnë se është momenti i duhur

Kur duhet thënë ‘Të dua’ – shenjat që tregojnë se është momenti i duhur

Në çift
Fjalët që zgjojnë pasionin te partneri

Fjalët që zgjojnë pasionin te partneri

Në çift
Ndarja me SMS justifikohet vetëm në këto situata

Ndarja me SMS justifikohet vetëm në këto situata

Në çift
Për një marrëdhënie më të mirë intime, ndiqni disa rregulla

Për një marrëdhënie më të mirë intime, ndiqni disa rregulla

Në çift
Pyetni veten se a është i duhuri: Nëse jua kërkon këto pesë gjëra, padyshim se nuk është

Pyetni veten se a është i duhuri: Nëse jua kërkon këto pesë gjëra, padyshim se nuk është

Në çift
Kush do ta kishte menduar: Ja sa kohë u duhet femrave që të mërziten nga seksi me të njëjtin mashkull

Kush do ta kishte menduar: Ja sa kohë u duhet femrave që të mërziten nga seksi me të njëjtin mashkull

Në çift
Partnerët romantikë që koordinohen në ndjekjen e qëllimeve jetësore, kanë më shumë gjasa t’i arrijnë ato

Partnerët romantikë që koordinohen në ndjekjen e qëllimeve jetësore, kanë më shumë gjasa t’i arrijnë ato

Në çift
Pse shumë meshkuj hezitojnë ta bëjnë publike lidhjen me partneren

Pse shumë meshkuj hezitojnë ta bëjnë publike lidhjen me partneren

Në çift
Studimi tregon moshën në të cilën gratë tradhtojnë më shumë, por edhe se kanë më pak pendim se burrat

Studimi tregon moshën në të cilën gratë tradhtojnë më shumë, por edhe se kanë më pak pendim se burrat

Në çift
Duhet të takoheni tre meshkuj në të njëjtën kohë, u rekomandon femrave një eksperte e marrëdhënieve dashurore

Duhet të takoheni tre meshkuj në të njëjtën kohë, u rekomandon femrave një eksperte e marrëdhënieve dashurore

Në çift
Ndizeni jetën tuaj të dashurisë, zonjave u pëlqen në veçanti

Ndizeni jetën tuaj të dashurisë, zonjave u pëlqen në veçanti

Në çift
Nëse e gjeni veten tek këto pika, ka të ngjarë të ketë ardhur koha të ndaheni nga partneri juaj

Nëse e gjeni veten tek këto pika, ka të ngjarë të ketë ardhur koha të ndaheni nga partneri juaj

Në çift
Mosha kur femrat i shijojnë më shumë marrëdhëniet intime

Mosha kur femrat i shijojnë më shumë marrëdhëniet intime

Në çift