LAJMI I FUNDIT:

Partneriteti midis Dr. Arsim Thaçit dhe KosovaMed HealthCare ofron shpresë të re për pacientët

Partneriteti midis Dr. Arsim Thaçit dhe KosovaMed HealthCare ofron shpresë të re për pacientët

Klinika Kosova Sinus Center nën drejtimin e Dr. Arsim Thaçit ka bashkëpunuar me partnerin lider në shëndetësi, KosovaMed Healthcare, për të siguruar teknologjinë më të fundit në trajtimin e sëmundjeve të sinuseve dhe problematikës së bazës së kafkës. 

Ky partneritet nuk është thjesht një bashkëpunim i zakonshëm; është një aleancë që synon të transformojë kujdesin shëndetësor në Kosovë dhe rajon. Kjo ka mundësuar që pacientët të përfitojnë nga trajtimet më moderne dhe më pak invazive, duke reduktuar kohën e rikuperimit dhe duke rritur shanset për një shërim të plotë dhe të shpejtë.

Paisja OtoRead™ kombinon produktin e shpejtë dhe gjithëpërfshirës të shtrembërimit OAE (DPOAE) dhe testimin kalimtar të evokuar OAE (TEOAE) të foshnjave të porsalindura, fëmijëve dhe të rriturve në një pajisje dore të përshtatshme për përdoruesit.

Pavarësisht nëse protokollet e testimit kërkojnë testim të emetimit otoakustik të produktit kalimtar të evokuar ose të shtrembëruar, OtoRead™ ofron zgjidhjen optimale. Kjo pajisje është fleksibile dhe mund të përdoret për një kontroll të thjeshtë ose për një vlerësim më të detajuar, duke siguruar gjithmonë rezultate të besueshme.

OtoRead™ është e përshtatshme për të gjitha grupmoshat, duke ofruar një shërbim gjithëpërfshirës dhe të personalizuar për secilin pacient.

Me OtoRead™, klinika është në gjendje të kryejë teste të shpejta dhe të sakta për diagnostikimin e problemeve audiologjike. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për foshnjat e porsalindura, ku diagnostikimi i hershëm mund të bëjë një ndryshim të madh në zhvillimin e mëvonshëm.

Pajisja është projektuar për të qenë e lehtë për përdorim, duke i mundësuar profesionistëve shëndetësorë të kryejnë teste të ndërlikuara me efikasitet dhe saktësi maksimale.

Klinika Kosova Sinus Center në Prishtinë Dr. Arsim Thaqi vazhdon ngritjen e nivelit të shërbimeve në trajtimin dhe kirurgjinë e sinuseve dhe bazës së kafkës, duke u pajisur me teknologjinë e fjalës së fundit siguruar përmes partnerit lider në shëndetësi, KosovaMed Healthcare

Një analizues hibrid i veshit të mesëm dhe audiometër, Interacoustics AA222 është një nga njësitë e kombinimit më gjithëpërfshirës të disponueshëm sot. Është i shkëlqyeshëm për çdo aplikim të palëvizshëm ose portativ ku kryhet testimi i përcjelljes së ajrit dhe kockave, timpanometria, reflekset dhe të folurit.

Pajisja OtoRead™, Interacoustics AA222 dhe të tjera teknologji të avancuara të ofruara nga KosovaMed Healthcare kanë çuar në një ngritje të ndjeshme të cilësisë së shërbimeve të ofruara në klinika shëndetësore. Kjo ka sjellë një përmirësim të dukshëm në përvojën e pacientit dhe në rezultatet mjekësore.

KosovaMed Healthcare po krijon valë të reja në fushën e shëndetësisë në Kosovë. Me teknologjinë më moderne dhe një fokus të palëkundur në përmirësimin e cilësisë së jetës së pacientëve, KosovaMed Healthcare është një model për inovacionin dhe përkushtimin në kujdesin shëndetësor. 

Për t’u bindur plotësisht për nevojshmërinë e paisjeve të KosovaMed HealthCare, mund të bisedoni drejtpërdrejtë me Dr. Arsim Thaqi në nr.e telefonit +383 48 188 999

Nëse kërkoni një zgjidhje për problemet tuaja të sinuseve dhe bazës së kafkës, ose kërkoni një diagnostikim të saktë audiologjik, KosovaMed Healthcare është vendi ku ju duhet të drejtoheni!

Në trend Shëndetësi

Më shumë
Thyerja e gishtit të madh: Shërimi është i gjatë dhe komplikimet janë të mundshme

Thyerja e gishtit të madh: Shërimi është i gjatë dhe komplikimet janë të mundshme

Kalo në kategori