LAJMI I FUNDIT:

Zgjidhni lokalin e përshtatshëm për biznesin tuaj – 10 lokale me qira në lagjen Arbëria ID-249

Në Lagjen Arbëria, ka disa lokale me sipërfaqe dhe pozicionim të ndryshëm për qira. Këto lokale ofrojnë mundësi të shumta për biznese të ndryshme dhe janë në dispozicion në sipërfaqe nga 145m² deri në 193m², por që edhe mund të bashkohen. 

Të gjitha lokalitetet ofrojnë ngrohje në dysheme dhe me termokos. Çmimi për metër katror varion nga 15 euro deri në 20 euro. 

Lagja Arbëria është një vend i përshtatshëm për të zhvilluar biznesin tuaj, ofron qasje të lehtë për klientët dhe mundësi të shumta për rritjen e aktivitetit tuaj. Ju keni mundësinë të kombinoni dhe ndani hapësirën sipas kërkesave tuaja. 

LOKALE ME QIRA 

Lagjia: Arbëria, Prishtinë 

Çmimi për m²  është 15 euro deri ne 20 euro   

Lokali me sipërfaqe 193m²  

Lokali me sipërfaqe 176m²  

Lokali me sipërfaqe 178m²  

Lokali me sipërfaqe 181m²  

Lokali me sipërfaqe 147m²  

Lokali me sipërfaqe 162m²  

Lokali me sipërfaqe 145m²  

Lokali me sipërfaqe 149m²  

Lokali me sipërfaqe 147m²  

Lokali me sipërfaqe 178m² 

Lokalet ndahen dhe bashkohen sipas kërkesës 

Shpallja: ID-249 

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

E-mail: realestate@telegrafi.com  

Nr.tel: 048 90 90 90 

Më shumë