LAJMI I FUNDIT:

Investo në biznesin tënd – krijo restorantin ose marketin e ëndrrave në këtë lokal me pamje panoramike në lagjen Arbëri! ID-249

Në lagjen Arbëri, po shitet një lokal me potencial për një restorant, market por edhe biznes tjetër të suksesshëm. Ky lokal ka një sipërfaqe prej 250 metra katrorë dhe një tarrasë të madhe. 

Me një pamje të bukur të qytetit, ky lokal ofron një ambient tërheqës për klientët. 

Lokali ka ngrohje nga Termokos, garantuar për të siguruar një ambient të rehatshëm për vizitorët. Çmimi për metrin katror është 2,200 Euro dhe është i negociueshëm. 

Kapni këtë mundësi unike ndaj bëhuni pronar i një biznesi të suksesshëm! Kontaktoni sot për të parë lokalin në lagjen Arbëri. 

LOKALI NË SHITJE 

Lokacioni: Arbëri 

Sipërfaqja: 250m² 

Çmimi: 2,200Euro për m² dhe i negociueshëm 

Tarrasë të madhe 

Ngrohja nga Termokos 

Shpallja: ID-249   

Për më shumë informacione kontaktoni në:    

E-mail: realestate@telegrafi.com    

Nr:tel: 048 90 90 90 

Më shumë