LAJMI I FUNDIT:

Bregu i Diellit – vend ideali për biznesin tënd – lokali po të pret ID-250 

Në qendër të Prishtinës, në lagjen e preferuar të Bregut të Diellit, gjeni një hapësirë komerciale me një sipërfaqe prej 312m², e disponueshme për qira. 

Kjo ndërtesë e veçantë ofron dy hyrje të pavarura – njëra drejt rrugës kryesore dhe tjetra nga ambientet e gjelbërta që e rrethojnë. Çmimi i qirasë është 8 Euro për metër katror, me mundësi të bisedohet për kushtet e kontratës. 

Ky lokal paraqet një mundësi të shkëlqyeshme për shpërndarjen e aktiviteteve të bizneseve në këtë zonë të larmishme dhe të kërkuar të Prishtinës. 

LOKAL ME QIRA  

Lagjja Bregu i Diellit  

Sipërfaqe: 312m²  

Lokali ka hyrje në të dy anët e lokalit, nga rruga dhe nga gjelbërimi  

Çmimi 8 Euro për m² i diskutueshëm  

Shpallja: ID-250  

Për më shumë informacione kontaktoni në:   

E-mail: realestate@telegrafi.com   

Nr.tel: 048 90 90 90 

Më shumë