LAJMI I FUNDIT:

Real Estate

Shitet banesa 121.52m² perfekte për ju në Prishtinën e Re – çmimi i pakrahasueshëm! ID-198

Shitet banesa 121.52m² perfekte për ju në Prishtinën e Re – çmimi i pakrahasueshëm! ID-198

Telegrafi Real Estate
Shitet banesa 121.52m² në Pejë – zgjedhja juaj ideale! ID-197

Shitet banesa 121.52m² në Pejë – zgjedhja juaj ideale! ID-197

Telegrafi Real Estate
Shitet banesa me tre dhoma gjumi në Pejë ID-196

Shitet banesa me tre dhoma gjumi në Pejë ID-196

Telegrafi Real Estate
Shitet shtëpia 299.81 m², një strehë qetësie në Zllatar ID-195

Shitet shtëpia 299.81 m², një strehë qetësie në Zllatar ID-195

Telegrafi Real Estate
Me fletë poseduese dhe në qendër të Prishtinës kjo banesë ofrohet për blerje ID-194

Me fletë poseduese dhe në qendër të Prishtinës kjo banesë ofrohet për blerje ID-194

Pozhegu Brothers
Shitet banesë moderne me 116.4m² në Prishtinën e Re ID-193

Shitet banesë moderne me 116.4m² në Prishtinën e Re ID-193

Telegrafi Real Estate
Jetesa luksoze në Prishtinën e Re – Banesa juaj e ëndrrave në Kompleksin Dora ID – 192

Jetesa luksoze në Prishtinën e Re – Banesa juaj e ëndrrave në Kompleksin Dora ID – 192

Telegrafi Real Estate
Prishtina e Re ju pret – zgjidhni banesën tuaj të re në kompleksin Albanica ID-191

Prishtina e Re ju pret – zgjidhni banesën tuaj të re në kompleksin Albanica ID-191

Telegrafi Real Estate
BLEJE TANI – Banesë super luksoze në lagjen ‘Prishtina e Re’ ID-190

BLEJE TANI – Banesë super luksoze në lagjen ‘Prishtina e Re’ ID-190

Telegrafi Real Estate
Investoni në banesën tuaj të ardhshme në Prishtinë me 950 euro/m2 ID-189

Investoni në banesën tuaj të ardhshme në Prishtinë me 950 euro/m2 ID-189

Telegrafi Real Estate
Bëhuni me banesë tek ‘Prishtina e Re’, me 95.65m2 dhe pjesë e një kompleksi modern ID-188

Bëhuni me banesë tek ‘Prishtina e Re’, me 95.65m2 dhe pjesë e një kompleksi modern ID-188

Telegrafi Real Estate
Ofrohet toka me 67.8 ARI me qira në fshatin Trudë – mund të ndahet në tri parcela ID-187

Ofrohet toka me 67.8 ARI me qira në fshatin Trudë – mund të ndahet në tri parcela ID-187

Telegrafi Real Estate
Banesa 123m2 në Prizren ofrohet me qira – ideale për një familje ID-186

Banesa 123m2 në Prizren ofrohet me qira – ideale për një familje ID-186

Telegrafi Real Estate
Ofrohet me qira banesa 86m2 në lagjen ‘Bajram Curri në Prizren’ ID-185

Ofrohet me qira banesa 86m2 në lagjen ‘Bajram Curri në Prizren’ ID-185

Telegrafi Real Estate
SUPER ÇMIM – Në shitje banesa në rrugën ‘Muharrem Fejza’, Prishtinë ID-151

SUPER ÇMIM – Në shitje banesa në rrugën ‘Muharrem Fejza’, Prishtinë ID-151

Telegrafi Real Estate
Vihet në shitje shtëpia tri katëshe dhe lokali në qendër të Mitrovicës ID-184

Vihet në shitje shtëpia tri katëshe dhe lokali në qendër të Mitrovicës ID-184

Telegrafi Real Estate
Ndërtoni shtëpinë tuaj në një nga 36 parcelat në shitje në Besi, fshat i qetë dhe i gjelbëruar vetëm 10 km larg Prishtinës ID-183

Ndërtoni shtëpinë tuaj në një nga 36 parcelat në shitje në Besi, fshat i qetë dhe i gjelbëruar vetëm 10 km larg Prishtinës ID-183

Telegrafi Real Estate
Bëhuni pronarë të biznesit tuaj – lokali në shitje në Fushë Kosovë ID-182

Bëhuni pronarë të biznesit tuaj – lokali në shitje në Fushë Kosovë ID-182

Telegrafi Real Estate
Extra zbritje dhe me fletë poseduese, banesat në lagjen Bajram Curri të Prizrenit ofrohen me 799 euro për m/2 ID-170

Extra zbritje dhe me fletë poseduese, banesat në lagjen Bajram Curri të Prizrenit ofrohen me 799 euro për m/2 ID-170

Telegrafi Real Estate
Ofrohet me qira lokali afër parkut të Gërmisë ID-181

Ofrohet me qira lokali afër parkut të Gërmisë ID-181

Telegrafi Real Estate
Mundësi të shumta – tokë në shitje në Dardhishtë, ideale për biznes dhe ndërtim shtëpie ID-180

Mundësi të shumta – tokë në shitje në Dardhishtë, ideale për biznes dhe ndërtim shtëpie ID-180

Telegrafi Real Estate
Bëjeni tuajën këtë banesë – një hapësirë e mrekullueshme jetese në Fushë Kosovë ID-179

Bëjeni tuajën këtë banesë – një hapësirë e mrekullueshme jetese në Fushë Kosovë ID-179

Telegrafi Real Estate
Kjo është lagjja e kryeqytetit në të cilën duhet të posedoni një banesë ID-178

Kjo është lagjja e kryeqytetit në të cilën duhet të posedoni një banesë ID-178

Telegrafi Real Estate
Kjo banesë është zgjedhja më e mirë për ju ID-177

Kjo banesë është zgjedhja më e mirë për ju ID-177

Telegrafi Real Estate