LAJMI I FUNDIT:

Hapësirë e përshtatshme për zyre në qendër të Pejës ID-251 

Në Qendër të Pejës, në rrugën Mbretëresha Teute,  po ofrohet një zyrë me qera në katin e parë, për momentin përdoret nga arkitektura MARK.  

Me një sipërfaqe prej rreth 25m2, zyra siguron një ambient të përshtatshëm për bizneset dhe profesionistët që kanë nevojë për hapësira të kufizuara. 

Në këtë zyrë, ju do të përfitoni nga një sistem nxemjeje qendrore, duke e bërë këtë ambient të përshtatshëm për punën tuaj gjatë gjithë vitit.  

Përveç hapësirës së zyrës vetë, ju do të keni mundësinë të përdorni edhe hapësirat e përbashkëta si korridorin, tualetin dhe ballkonin, të cilat ndahen me zyrën tjetër që gjendet në të njëjtën ndërtesë. Ky aspekt shton fleksibilitet dhe një hapësirë shtesë për aktivitetet dhe nevojat tuaja të punës. 

Zyra pritet të lirohet dhe të jetë në dispozicion për qera në muajin Dhjetor të vitit 2023. Kjo ofron një mundësi të shkëlqyeshme për ata që janë në kërkim të një hapësire të re për të zhvilluar aktivitetet e tyre zyre.  

Çmimi për qera është 350€. 

Që nga lokacioni i saj i favorshëm në Qendrën e Pejës, zyra mund të jetë zgjidhja e duhur për ata që dëshirojnë të ndryshojnë ambientin e tyre zyrtar apo të fillojnë një biznes të ri. 

ZYRE ME QERA 

Lokacioni: Rruga ‘Mbretëresha Teutë’, qendër, Pejë 

Sipërfaqja: Rreth 25m2 

Çmimi: 350€ 

Me nxemje qëndrore 

Shpallja: ID-251 

Për më shumë informacione kontaktoni në:   

E-mail: realestate@telegrafi.com   

Nr.tel: 048 90 90 90 

Më shumë