LAJMI I FUNDIT:
Shitet banesa e përshtatshme për familje të vogla, 93.72m² në Prishtinë – mundësitë e pagesës të përshtatshme për gjithsecilin ID-235

Shitet banesa e përshtatshme për familje të vogla, 93.72m² në Prishtinë – mundësitë e pagesës të përshtatshme për gjithsecilin ID-235

Telegrafi Real Estate
Lokacioni ideal, ajri i pastër dhe shtëpia e ëndrrave tuaja – kjo ofertë është e duhura për ty! ID-234

Lokacioni ideal, ajri i pastër dhe shtëpia e ëndrrave tuaja – kjo ofertë është e duhura për ty! ID-234

Telegrafi Real Estate
Banesa me 57.83m² në Prishtinë është vënë në shitje – pamje mahnitëse dhe opsione të lira pagese! ID-233

Banesa me 57.83m² në Prishtinë është vënë në shitje – pamje mahnitëse dhe opsione të lira pagese! ID-233

Telegrafi Real Estate
SUPER ZBRITJE në tokën me 67.8 ARI me qera në Trudë të Prishtinës – mund të ndahet në tri parcela ID-187

SUPER ZBRITJE në tokën me 67.8 ARI me qera në Trudë të Prishtinës – mund të ndahet në tri parcela ID-187

Telegrafi Real Estate
Penthouse luksoz me pamje të mrekullueshme – gjeni vendbanimin e ëndrrave tuaja! ID-232

Penthouse luksoz me pamje të mrekullueshme – gjeni vendbanimin e ëndrrave tuaja! ID-232

Telegrafi Real Estate
OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

Pozhegu Brothers
Ofertë e veçantë – banesa e kualitetit të lartë në Peja Premium Residence 2 ID-229

Ofertë e veçantë – banesa e kualitetit të lartë në Peja Premium Residence 2 ID-229

Telegrafi Real Estate
Është vënë në shitje banesa e mobiluar në Prishtinë me mundësi pagese të shumta ID-228

Është vënë në shitje banesa e mobiluar në Prishtinë me mundësi pagese të shumta ID-228

Telegrafi Real Estate
Shitet shtëpia me oborr dhe vendndodhje të shkëlqyer, përfshinë gjithçka ju nevojitet ID-227

Shitet shtëpia me oborr dhe vendndodhje të shkëlqyer, përfshinë gjithçka ju nevojitet ID-227

Telegrafi Real Estate
Ajo banesa/zyra me qira që të gjithë e duan tek “Kafet e Vogla” është e lirë për një super çmim, mos e lësho si mundësi ID-112

Ajo banesa/zyra me qira që të gjithë e duan tek “Kafet e Vogla” është e lirë për një super çmim, mos e lësho si mundësi ID-112

Telegrafi Real Estate
Banesa ideale në qendër të Prishtinës po pret të bëhet e juaja – shfrytëzojeni mundësinë dhe blijeni sot ID-226

Banesa ideale në qendër të Prishtinës po pret të bëhet e juaja – shfrytëzojeni mundësinë dhe blijeni sot ID-226

Telegrafi Real Estate
Mundësi e shkëlqyer – shitet banesa me 54.39m² në Prishtinë ID-225

Mundësi e shkëlqyer – shitet banesa me 54.39m² në Prishtinë ID-225

Telegrafi Real Estate
Me disa mundësi pagese banesa me 50.59m² është vënë në shitje ID-224

Me disa mundësi pagese banesa me 50.59m² është vënë në shitje ID-224

Telegrafi Real Estate
Toka me lokacionin ideal po të pret ty – rrit biznesin tënd si asnjëherë më parë ID-155

Toka me lokacionin ideal po të pret ty – rrit biznesin tënd si asnjëherë më parë ID-155

Telegrafi Real Estate
Me çmim të volitshëm dhe hapësirë të madhe – po ofrohet me qera lokali në Kalabri ID-223

Me çmim të volitshëm dhe hapësirë të madhe – po ofrohet me qera lokali në Kalabri ID-223

Telegrafi Real Estate
Me çmim të negociueshëm dhe infrastrukturë të kompletuar është vënë në shitje toka në Brezovicë ID-175

Me çmim të negociueshëm dhe infrastrukturë të kompletuar është vënë në shitje toka në Brezovicë ID-175

Telegrafi Real Estate
Ofrohet me qera lokali me 508.10m – i përshtatshëm për biznese të mëdha dhe të vogla ID-222

Ofrohet me qera lokali me 508.10m – i përshtatshëm për biznese të mëdha dhe të vogla ID-222

Telegrafi Real Estate
Ofrohet me qera zyra me 90.75m² në Dukagjini Center ID-221

Ofrohet me qera zyra me 90.75m² në Dukagjini Center ID-221

Telegrafi Real Estate
Hapësirë moderne me qera – zhvilloje biznesin tënd në Dukagjini Center ID-220

Hapësirë moderne me qera – zhvilloje biznesin tënd në Dukagjini Center ID-220

Lakrishtë
Një investim me vlerë – shiten 18 parcela në Bernicë të ulët ID-219

Një investim me vlerë – shiten 18 parcela në Bernicë të ulët ID-219

Telegrafi Real Estate
Zyre me qera për biznes në qendër të qytetit – hapësira me 106m² ID-218

Zyre me qera për biznes në qendër të qytetit – hapësira me 106m² ID-218

Telegrafi Real Estate
Hapësira perfekte për biznesit tuaj – zyre me qera në Dukagjini Center ID-217

Hapësira perfekte për biznesit tuaj – zyre me qera në Dukagjini Center ID-217

Telegrafi Real Estate
Mundësi e rrallë për zhvillimin e biznesit tënd – shitet toka 1.55 hektarëshe në Mazgit të Obliqit për vetëm 4.000€ ID-115

Mundësi e rrallë për zhvillimin e biznesit tënd – shitet toka 1.55 hektarëshe në Mazgit të Obliqit për vetëm 4.000€ ID-115

Telegrafi Real Estate
Investoni në jetë të rehatshme – blije tani dhe bano afër liqenit të Badovcit ID-164

Investoni në jetë të rehatshme – blije tani dhe bano afër liqenit të Badovcit ID-164

Telegrafi Real Estate