LAJMI I FUNDIT:

Zyra me qira në vendndodhje të frekuentuar për biznesin tuaj ID-246

Dy kate me zyre të disponueshme për qira ofrojnë hapësira të përshtatshme për aktivitetet biznesore.  

Secili kat ka një sipërfaqe prej 80m2 me 4 njësi pune, zyre, banjo dhe një ballkon. Çmimi i qirasë për secilin kat është 550 Euro në muaj.  

Zyret kanë hyrjen e tyre të ndarë, orën e rrymës, ujin dhe shërbimet tjera të nevojshme. Kurse, ngrohja e zareve bëhet me pompë termike.  

Vendndodhja e zyreve është në një zonë të frekuentuar me shumë biznese të shumta  

ZYRE ME QIRA: 

Sipërfaqja e katit të parë: 80 m² me 4 njësi pune – zyre, banjo dhe ballkonin 

Sipërfaqja e katit të dytë: 80 m² me 4 njësi pune – zyre, banjo dhe ballkonin 

Çmimi i qirasë (për secilin kat veç): 550€ 

Secili kat ka hyrjen ndaras, orën e rrymës dhe ujin 

Shpallja: ID-246 

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

E-mail: realestate@telegrafi.com 

Nr:tel: 048 90 90 90

Më shumë