LAJMI I FUNDIT:

Me Qira

27 Artikuj

A po kërkoni të tërheqni një audiencë të gjerë ose të krijoni një qendër të re aktiviteti në Pejë? Ky vend është ideal

A po kërkoni të tërheqni një audiencë të gjerë ose të krijoni një qendër të re aktiviteti në Pejë? Ky vend është ideal

Telegrafi Real Estate
Me plan të detajizuar këto dy kate të këtij objekti ofrojnë hapësirë masive për zhvillim biznesi

Me plan të detajizuar këto dy kate të këtij objekti ofrojnë hapësirë masive për zhvillim biznesi

Telegrafi Real Estate
Ndërtoni bazën tuaj të klientëve në një lokacion me trafik të lartë në lagjen “Shadërvan” të Prizrenit

Ndërtoni bazën tuaj të klientëve në një lokacion me trafik të lartë në lagjen “Shadërvan” të Prizrenit

Telegrafi Real Estate
Kjo është lagjja e kryeqytetit në të cilën suksesi i biznesit tuaj është i garantuar falë fluksit të madh të njerëzve

Kjo është lagjja e kryeqytetit në të cilën suksesi i biznesit tuaj është i garantuar falë fluksit të madh të njerëzve

Telegrafi Real Estate
Me pamje nga sheshi dhe e vendosur në qendër të Prishtinës kjo banesë posedon shumë avantazhe

Me pamje nga sheshi dhe e vendosur në qendër të Prishtinës kjo banesë posedon shumë avantazhe

Telegrafi Real Estate
Parcelë me potencial për biznese të ndryshme: pishina, restorant, karting dhe qendër të lojrave për fëmijë

Parcelë me potencial për biznese të ndryshme: pishina, restorant, karting dhe qendër të lojrave për fëmijë

Obiliq
Me pozitë të lakmueshme kjo tokë në Obiliq ka shumë përparësi për ndërtim dhe zhvillim biznesi

Me pozitë të lakmueshme kjo tokë në Obiliq ka shumë përparësi për ndërtim dhe zhvillim biznesi

Telegrafi Real Estate
Në afërsi të stacionit të autobusëve në Pejë ky lokal mund të shfrytëzohet si zyre për agjensione turistike

Në afërsi të stacionit të autobusëve në Pejë ky lokal mund të shfrytëzohet si zyre për agjensione turistike

Telegrafi Real Estate
Kjo tokë në qendër të Pejës ka shumë përparësi për ndërtime të mëdha dhe biznes

Kjo tokë në qendër të Pejës ka shumë përparësi për ndërtime të mëdha dhe biznes

Telegrafi Real Estate
Lëshohet me qira objekti afarist tek ‘Kodra e Trimave’, Prishtinë

Lëshohet me qira objekti afarist tek ‘Kodra e Trimave’, Prishtinë

Telegrafi Real Estate
Penthouse me 380m2 sipërfaqe lëshohet me qira

Penthouse me 380m2 sipërfaqe lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
Toka në lagjen ‘Bregu i Diellit’ në Prishtinë lëshohet me qira

Toka në lagjen ‘Bregu i Diellit’ në Prishtinë lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
Lokali me sipërfaqe 508m2 lëshohet me qira

Lokali me sipërfaqe 508m2 lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
Shtëpia me 150m2 në lagjen ‘Arbëri’, Prishtinë është vënë me qira

Shtëpia me 150m2 në lagjen ‘Arbëri’, Prishtinë është vënë me qira

Telegrafi Real Estate
Lokali në qendër të Prishtinës lëshohet me qira

Lokali në qendër të Prishtinës lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
Lokali me sipërfaqe 185m2 në Prishtinë lëshohet me qira

Lokali me sipërfaqe 185m2 në Prishtinë lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
Lëshohet me qira banesa dy dhomëshe tek “kafet e vogla”, në Prishtinë

Lëshohet me qira banesa dy dhomëshe tek “kafet e vogla”, në Prishtinë

Telegrafi Real Estate
Lëshohet me qira lokali tek Rruga B

Lëshohet me qira lokali tek Rruga B

Telegrafi Real Estate
Banesa afër Ambasadës Amerikane lëshohet me qira

Banesa afër Ambasadës Amerikane lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
E përshtatshme për zyre dhe banim, kjo banesë lëshohet me qira

E përshtatshme për zyre dhe banim, kjo banesë lëshohet me qira

Prishtinë
Depo me qira në Zonën Industriale, 1600 m2 presin për biznesin tuaj

Depo me qira në Zonën Industriale, 1600 m2 presin për biznesin tuaj

Invest Real Estate
Depo me qira në Zonën Industriale, 1500 m2 me ISO standarde

Depo me qira në Zonën Industriale, 1500 m2 me ISO standarde

Invest Real Estate
I renovuar dhe me hapësirë të madhe, ky lokal në Arbëri është me qira

I renovuar dhe me hapësirë të madhe, ky lokal në Arbëri është me qira

Invest Real Estate
Ambient biznesi me qira në Veternik, rreth 4000 m2 të gatshme për çdo lloj biznesi

Ambient biznesi me qira në Veternik, rreth 4000 m2 të gatshme për çdo lloj biznesi

Invest Real Estate