LAJMI I FUNDIT:
Lokacioni ideal, ajri i pastër dhe shtëpia e ëndrrave tuaja – kjo ofertë është e duhura për ty! ID-234

Lokacioni ideal, ajri i pastër dhe shtëpia e ëndrrave tuaja – kjo ofertë është e duhura për ty! ID-234

Telegrafi Real Estate
Banesa me 57.83m² në Prishtinë është vënë në shitje – pamje mahnitëse dhe opsione të lira pagese! ID-233

Banesa me 57.83m² në Prishtinë është vënë në shitje – pamje mahnitëse dhe opsione të lira pagese! ID-233

Telegrafi Real Estate
SUPER ZBRITJE në tokën me 67.8 ARI me qera në Trudë të Prishtinës – mund të ndahet në tri parcela ID-187

SUPER ZBRITJE në tokën me 67.8 ARI me qera në Trudë të Prishtinës – mund të ndahet në tri parcela ID-187

Telegrafi Real Estate
Penthouse luksoz me pamje të mrekullueshme – gjeni vendbanimin e ëndrrave tuaja! ID-232

Penthouse luksoz me pamje të mrekullueshme – gjeni vendbanimin e ëndrrave tuaja! ID-232

Telegrafi Real Estate
OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

Pozhegu Brothers
Është vënë në shitje banesa e mobiluar në Prishtinë me mundësi pagese të shumta ID-228

Është vënë në shitje banesa e mobiluar në Prishtinë me mundësi pagese të shumta ID-228

Telegrafi Real Estate
Shitet shtëpia me oborr dhe vendndodhje të shkëlqyer, përfshinë gjithçka ju nevojitet ID-227

Shitet shtëpia me oborr dhe vendndodhje të shkëlqyer, përfshinë gjithçka ju nevojitet ID-227

Telegrafi Real Estate
Ajo banesa/zyra me qira që të gjithë e duan tek “Kafet e Vogla” është e lirë për një super çmim, mos e lësho si mundësi ID-112

Ajo banesa/zyra me qira që të gjithë e duan tek “Kafet e Vogla” është e lirë për një super çmim, mos e lësho si mundësi ID-112

Telegrafi Real Estate
Banesa ideale në qendër të Prishtinës po pret të bëhet e juaja – shfrytëzojeni mundësinë dhe blijeni sot ID-226

Banesa ideale në qendër të Prishtinës po pret të bëhet e juaja – shfrytëzojeni mundësinë dhe blijeni sot ID-226

Telegrafi Real Estate
Mundësi e shkëlqyer – shitet banesa me 54.39m² në Prishtinë ID-225

Mundësi e shkëlqyer – shitet banesa me 54.39m² në Prishtinë ID-225

Telegrafi Real Estate
Me disa mundësi pagese banesa me 50.59m² është vënë në shitje ID-224

Me disa mundësi pagese banesa me 50.59m² është vënë në shitje ID-224

Telegrafi Real Estate
Toka me lokacionin ideal po të pret ty – rrit biznesin tënd si asnjëherë më parë ID-155

Toka me lokacionin ideal po të pret ty – rrit biznesin tënd si asnjëherë më parë ID-155

Telegrafi Real Estate
Me çmim të volitshëm dhe hapësirë të madhe – po ofrohet me qera lokali në Kalabri ID-223

Me çmim të volitshëm dhe hapësirë të madhe – po ofrohet me qera lokali në Kalabri ID-223

Telegrafi Real Estate
Ofrohet me qera lokali me 508.10m – i përshtatshëm për biznese të mëdha dhe të vogla ID-222

Ofrohet me qera lokali me 508.10m – i përshtatshëm për biznese të mëdha dhe të vogla ID-222

Telegrafi Real Estate
Ofrohet me qera zyra me 90.75m² në Dukagjini Center ID-221

Ofrohet me qera zyra me 90.75m² në Dukagjini Center ID-221

Telegrafi Real Estate
Hapësirë moderne me qera – zhvilloje biznesin tënd në Dukagjini Center ID-220

Hapësirë moderne me qera – zhvilloje biznesin tënd në Dukagjini Center ID-220

Lakrishtë
Një investim me vlerë – shiten 18 parcela në Bernicë të ulët ID-219

Një investim me vlerë – shiten 18 parcela në Bernicë të ulët ID-219

Telegrafi Real Estate
Zyre me qera për biznes në qendër të qytetit – hapësira me 106m² ID-218

Zyre me qera për biznes në qendër të qytetit – hapësira me 106m² ID-218

Telegrafi Real Estate
Hapësira perfekte për biznesit tuaj – zyre me qera në Dukagjini Center ID-217

Hapësira perfekte për biznesit tuaj – zyre me qera në Dukagjini Center ID-217

Telegrafi Real Estate
Investoni në jetë të rehatshme – blije tani dhe bano afër liqenit të Badovcit ID-164

Investoni në jetë të rehatshme – blije tani dhe bano afër liqenit të Badovcit ID-164

Telegrafi Real Estate
Investoni për të ardhmen – shiten 12.35 ARI, paguaj vetëm 9.05 ARI në Taukbahqe ID-96

Investoni për të ardhmen – shiten 12.35 ARI, paguaj vetëm 9.05 ARI në Taukbahqe ID-96

Telegrafi Real Estate
I përshtatshëm për të gjitha bizneset – shitet lokali në Prishtinë ID-102

I përshtatshëm për të gjitha bizneset – shitet lokali në Prishtinë ID-102

Telegrafi Real Estate
Mundësi investimi – parcela me 47,23 ARI afër liqenit të Badovcit është vënë në shitje ID-216

Mundësi investimi – parcela me 47,23 ARI afër liqenit të Badovcit është vënë në shitje ID-216

Telegrafi Real Estate
Me sipërfaqe 180m2 kjo banesë ka hapësirën e duhur për një familje, prej 4 deri 6 antarëshe ID-92

Me sipërfaqe 180m2 kjo banesë ka hapësirën e duhur për një familje, prej 4 deri 6 antarëshe ID-92

Prishtinë