LAJMI I FUNDIT:

Nëse ende po mendon ku është vendi ideal të hapësh një restaurant- zgjidhja është ky lokal me qira ID-245

Në një nga zonat më të preferuara të Prishtinës, në lagjen Arbëria, ka një lokal me qira. Lokali është i gjerë me një sipërfaqe prej 436m². Ky lokal ofron një hapësirë të gjerë dhe të përshtatshme për zhvillimin e biznesit tuaj. 

Lokali fillon me një kat përdhes me një sipërfaqe prej 200m². Kati përdhes ofron një hapësirë të madhe për hapjen e ndonjë restauranti – kjo sepse aty ka kuzhinë me elemente luksoze që i plotëson të gjitha standardet.

Kati i parë i cili ka një sipërfaqe prej 140m² dhe është i ndarë në katër njësi të ndryshme. : Lokali vjen me një terasë të madhe me një sipërfaqe prej 110m². Kjo terasë është një avantazh i jashtëzakonshëm, ofron mundësi për vendosjen e tavolinave dhe mobileve të jashtme, duke krijuar një ambient të freskët dhe të çlodhshëm për klientët e biznesit tuaj. 

LOKAL ME QIRA 

Lokacioni: Arbëri, Prishtinë 

Sipërfaqja: 436m² 

Kati përdhes  200m² 

Kati i parë 140m² (me katër njësi) 

Terasa 110m² 

Dy wc 

Një banjo 

Parking për dhjetë vetura 

I tërë lokali është i mobiluar 

Çmimi i qeras së lokalit është 3,000€ 

Shpallja: ID-245 

VIDEO E LOKALIT ME QIRA

Për më shumë informacione kontaktoni në:   

E-mail: realestate@telegrafi.com   

Nr.tel: 048909090 

 

 

Më shumë