LAJMI I FUNDIT:

Shitet objekti afarist – mundësi e rrallë për biznesin tuaj me vendndodhjen perfekte në lagjen Kalabria ID-248

Në një nga lagjet më tërheqëse të qytetit, Kalabri,  një objekt afarist me sipërfaqe 430m2 është në shitje. Ky objekt ndodhet vetëm disa hapa larg stacionit të autobusëve, duke ofruar një mundësi të shkëlqyeshme për të bizneset që duan të jenë të afërta me infrastrukturën transportuese. 

Ky objekt ofron një hapësirë të gjerë dhe të shfrytëzueshme prej 430m2, dhe sipas nevojës, mund të ketë mundësinë për rritje shtesë me 25m2. Kjo e bën atë të përshtatshëm për ndryshime të ardhshme të vendit të biznesit ose për të plotësuar nevojat e reja të kompanisë. 

Një nga avantazhet kryesore të këtij objekti afarist është sistemi i ngrohjes dhe ftohjes me pompë termike. Ky sistem modern dhe efikas siguron një ambient të rehatshëm gjatë gjithë vitit, duke iu mundësuar biznesit të funksionojë në një mjedis të përshtatshëm për klientët dhe stafin. 

Çmimi i këtij objekti afarist është 2,000 Euro për metër katror. Me këtë çmim konkurrencës, ky objekt ofron një mundësi të shkëlqyeshme për bizneset të investojnë në një pronë të sigurt dhe të përshtatshme për aktivitetet e tyre. 

OBJEKT AFARIST NË SHITJE 

Lagjja Kalabri – afër stacionit te autobusëve 

Sipërfaqja 430m2 (sipas nevojës mundësi të rritjes +25m2) 

Me ngrohje dhe ftohje me pompë termike 

Çmimi : 2,000Euro për m2 

Shpallja: ID-248

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

 E-mail: realestate@telegrafi.com 

Nr.tel: 048 90 90 90 

Më shumë