LAJMI I FUNDIT:

Gjithçka që ju duhet për zhvillimin e biznesit tuaj – lokale me qira në lagjen Arbëria ID-152

Kërkoni hapësirë për biznesin tuaj në lagjen Arbëria? Ka një mundësi të shkëlqyeshme për ju pasi dy lokale po ofrohen me qira në këtë lagje. Këto lokale, të vendosura në përdhesë, ofrojnë sipërfaqe të ndryshme dhe shumë potencial për të realizuar qëllimet tuaja të biznesit. 

Me sipërfaqen prej 208.37m2 dhe 228.04m2, këto lokale kanë një hapësirë të gjerë dhe të rehatshme për tregun e tyre të synuar. Mund të shfrytëzohen për shumë lloje të bizneseve, duke filluar nga dyqanet, qendrat e shërbimeve, zyrat, restorantet dhe kafenetë, për të përmendur vetëm disa. 

Një avantazh i madh i këtyre lokaleve është mundësia e bashkimit dhe ndarjes së sipërfaqes sipas kërkesës tuaj.  

Një përfitim tjetër i këtyre lokaleve është ngrohja në dysheme, e siguruar me sistemin termokos. Ky sistem modern siguron një ambient të komoditetshëm dhe të ngrohtë për stafin dhe klientët tuaj. 

Sa i përket çmimit, këto lokale ofrohen nga 15 euro për metër katror. 

LOKALE ME QIRA 

Lokacioni: Lagjja Arbëri, Prishtinë 

Sipërfaqja e lokalit të parë: 208.37m2 

Sipërfaqja e lokalit të dytë : 228.04m2 

Çmimi për m2 nga 15 deri euro 

Lokalet mund të ndahen dhe bashkohen sipas kërkesës 

Ngrohje në dysheme – me termokos 

Shpallja: ID-152 

Për më shumë informacione kontaktoni në:   

E-mail: realestate@telegrafi.com   

Nr.tel: 048 90 90 90 

Më shumë