LAJMI I FUNDIT:

Lokal me qira në qendër të Vushtrrisë – ideal për biznesin tuaj! ID-243

Një hapësirë afariste në qendër të Vushtrrisë po ofrohet me qira për 800€ në muaj. Hapësira ka një sipërfaqe prej 206.03m² dhe ndodhet në katin e parë të një banese me dy ballkone.

Ambienti është i përshtatshëm për biznese të ndryshme duke përfshirë zyra, sallone bukurie dhe jo vetëm.  

Çmimi i qirasë është shumë i arsyeshëm për madhësinë dhe vendndodhjen e hapësirës. Qendra e Vushtrrisë është një zonë komerciale e ngjeshur me shumë trafik, duke e bërë atë një lokacion të shkëlqyeshëm për një biznes. 

LOKAL ME QERA 

Sipërfaqja 206.03m²

Kati i parë 

Dy ballkone 

Parking për 10 vetura 

Çmimi 800€

Shpallja: ID-243 

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

E-mail: realestate@telegrafi.com  

Nr.tel: 048 90 90 90 

 

Më shumë