LAJMI I FUNDIT:

Ofrohet me qira lokali me lokacionin ideal në Aktash- gjendet në një zonë të frekuentuar ID-245

Ky lokal me sipërfaqe 100m2 dhe oborr 120m2 në Lagjen Aktash është një mundësi e shkëlqyer për të hapur një restoran. Me një histori të suksesshme dhe një klientelë të besueshme, ai ofron një ambient të përshtatshëm për një biznes të suksesshëm. 

Lokacioni i tij në një zonë të frekuentuar dhe rrethuar me biznese të shumta e bën atë një pikë referimi në këtë lagje të zhvilluar. 

Dizajni i brendshëm dhe hapësira e jashtme e oborrit me pllaka dhe gjelbërime bëjnë që ky lokal të jetë i përshtatshëm për të ofruar një eksperiencë të shijshme klientëve.  

Qiraja e këtij lokali është 1,200 Euro në muaj. 

LOKAL ME QIRA 

Lagjja Aktash 

Sipërfaqja 100m2 

Kati përdhes 

Oborr 120m2

Çmimi i qiras 1,200Euro 

Shpallja: ID-254 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr:tel: 048 90 90 90

Më shumë