LAJMI I FUNDIT:

Zbulo shtëpinë e ëndrrave – 4 dhoma gjumi dhe modernitet në çdo hapësirë ID-244

E vendosur në një lagje të kërkuar të Prishtinës afër Gërmisë, kjo shtëpi me 4 dhoma gjumi dhe me 302,58 m² është një ëndërr e realizuar.  

Në katin përdhesë ka zonë të bollshme ndenjeje dhe ngrënieje, e përkryer për argëtim, një kuzhinë moderne, një depo të përshtatshme, një korridor të lidhur mirë, një detaj simpatik me tulla, një WC në katin e parë, një oborr privat për argëtim në natyrë, dhe parking për automjetet tuaja. 

Në katin e parë ka dy dhoma gjumi, dy banjo, një koridor dhe një terrasë, kurse në katin e dytë janë edhe dy dhoma gjumi, një banjo si dhe një terrasë. 

Kjo shtëpi është një kryevepër e dizajnit dhe funksionalitetit modern. Mos e humbisni mundësinë për ta bërë atë shtëpinë tuaj të përhershme.  

Oferta 1 

Sipërfaqja e banimit: 1,120 euro për m2 

Bodrumi: 560 euro për m2 

Punimet e vrazhda 

Rregullimi i oborrit 

Nivelizim (ibërcuk) 

Dritaret (me roleta) 

Fasada – veshja me tulla 

Faza 1 e instalimeve: 

-uji 

-rryma 

-nxemje 

Oferta 2 

Sipërfaqja e banimit: 1,150 euro për m2 

Bodrumi: 625 euro për m2 

Punimet e vrazhda 

Instalimet e përgjithshme 

Rregullimi i oborrit 

Nivelizim (ibërcuk) 

Dritaret (me roleta) 

Fasada – veshja me tulla 

Laminati 10mm 

Kaldaja (vailant) 

Oferta 3 

Sipërfaqja e banimit: 1,320 euro për m2 

Bodrumi: 660 euro për m2 

Punimet e vrazhda 

Instalimet e përgjithshme 

Rregullimi i oborrit 

Nivelizimi (ibërcuki) 

Dritaret (me roleta) 

Fasada (veshje me tulla) 

Pompa termike 

Parketi 

Kamini 

SHTËPIA NË SHITJE 

Sipërfaqja: 302.58m2 

4 dhoma gjumi 

Sallon me kuzhinë 

Kuzhinë 

Tryezari 

WC 

Oborr 

Parking 

Terrasë 

Shpallja: ID-244  

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

E-mail: realestate@telegrafi.com  

Nr.tel: 048909090 

Më shumë