LAJMI I FUNDIT:

Në Shitje

106 Artikuj

Shitet banesa me 74m2 në Albi Residence në Gjilan ID-163

Shitet banesa me 74m2 në Albi Residence në Gjilan ID-163

Telegrafi Real Estate
Shitet objekti afarist – mundësi e rrallë për biznesin tuaj me vendndodhjen perfekte në lagjen Kalabria ID-248

Shitet objekti afarist – mundësi e rrallë për biznesin tuaj me vendndodhjen perfekte në lagjen Kalabria ID-248

Telegrafi Real Estate
Banesa në shitje – ideale për familjet e vogla ID-247

Banesa në shitje – ideale për familjet e vogla ID-247

Telegrafi Real Estate
Banesa me sipërfaqe 84m2 në qendër të Prishtinës është në shitje ID-133

Banesa me sipërfaqe 84m2 në qendër të Prishtinës është në shitje ID-133

Telegrafi Real Estate
Rehati, freski dhe pamje e mahnitshme – shitet vila në Brezovicë ID-246

Rehati, freski dhe pamje e mahnitshme – shitet vila në Brezovicë ID-246

Telegrafi Real Estate
Zbulo shtëpinë e ëndrrave – 4 dhoma gjumi dhe modernitet në çdo hapësirë ID-244

Zbulo shtëpinë e ëndrrave – 4 dhoma gjumi dhe modernitet në çdo hapësirë ID-244

Telegrafi Real Estate
Investoni në pasurinë tuaj – tokë në shitje në  Zahaq të Pejës ID-116

Investoni në pasurinë tuaj – tokë në shitje në Zahaq të Pejës ID-116

Telegrafi Real Estate
Me çmim të zbritur – shitet banesa me dy dhoma gjumi në Prishtinë ID-242

Me çmim të zbritur – shitet banesa me dy dhoma gjumi në Prishtinë ID-242

Telegrafi Real Estate
Gjeni banesën perfekte për familjen tuaj në Prishtinë – shitet banesa me 78.85m² ID-241 

Gjeni banesën perfekte për familjen tuaj në Prishtinë – shitet banesa me 78.85m² ID-241 

Telegrafi Real Estate
Vilë e bukur në mes të natyrës – ofroni vetit luksin dhe rehatinë në Brezovicë! ID-169

Vilë e bukur në mes të natyrës – ofroni vetit luksin dhe rehatinë në Brezovicë! ID-169

Telegrafi Real Estate
Shitet banesa e mobiluar në lagjen “Bregu i Diellit” ID-152

Shitet banesa e mobiluar në lagjen “Bregu i Diellit” ID-152

Telegrafi Real Estate
Çmimi konkurrues i banesës 86 m² në Albi Residence – Gjilan ID-127

Çmimi konkurrues i banesës 86 m² në Albi Residence – Gjilan ID-127

Telegrafi Real Estate
Banesë e re me 93.72m² në Prishtinë është vënë në shitje ID-240

Banesë e re me 93.72m² në Prishtinë është vënë në shitje ID-240

Telegrafi Real Estate
Blej tokën ideale – me 16 ari në Prishtinë – mundësi e duhur investimi ID-130

Blej tokën ideale – me 16 ari në Prishtinë – mundësi e duhur investimi ID-130

Telegrafi Real Estate
Lokali me frekuentim të lartë në një nga lagjet më të kërkuara të Prishtinë është vënë në shitje ID-171

Lokali me frekuentim të lartë në një nga lagjet më të kërkuara të Prishtinë është vënë në shitje ID-171

Telegrafi Real Estate
Mos e humb këtë mundësi – lokali me 81m² në Prishtinë po ofrohet me super zbritje ID-148

Mos e humb këtë mundësi – lokali me 81m² në Prishtinë po ofrohet me super zbritje ID-148

Telegrafi Real Estate
Shitet shtëpia me pamje të mrekullueshme në Prishtinë ID-239

Shitet shtëpia me pamje të mrekullueshme në Prishtinë ID-239

Telegrafi Real Estate
Zgjidhja ideale për familjet e vogla – banesa me 72.37m² në Prishtinë është vënë në shitje ID-238

Zgjidhja ideale për familjet e vogla – banesa me 72.37m² në Prishtinë është vënë në shitje ID-238

Telegrafi Real Estate
Shitet lokali në Veternik – i përshtatshëm për të gjitha llojet e bizneseve ID-237

Shitet lokali në Veternik – i përshtatshëm për të gjitha llojet e bizneseve ID-237

Telegrafi Real Estate
ZBRITJE – Shitet shtëpia e banimit dhe kopshti i fëmijëve ID-215

ZBRITJE – Shitet shtëpia e banimit dhe kopshti i fëmijëve ID-215

Telegrafi Real Estate
Mundësi e shkëlqyer për investim – parcelë toke  në shitje me potencial të madh ID-141

Mundësi e shkëlqyer për investim – parcelë toke në shitje me potencial të madh ID-141

Telegrafi Real Estate
Çmimi i banesës në lagjen Aktash me zbritje – shfrytëzojeni këtë mundësi ID-226

Çmimi i banesës në lagjen Aktash me zbritje – shfrytëzojeni këtë mundësi ID-226

Telegrafi Real Estate
EXTRA ZBRITJE – Shitet banesa me 91.5 m² në Prishtinë ID-159

EXTRA ZBRITJE – Shitet banesa me 91.5 m² në Prishtinë ID-159

Telegrafi Real Estate
Shitet banesa e përshtatshme për familje të vogla, 93.72m² në Prishtinë – mundësitë e pagesës të përshtatshme për gjithsecilin ID-235

Shitet banesa e përshtatshme për familje të vogla, 93.72m² në Prishtinë – mundësitë e pagesës të përshtatshme për gjithsecilin ID-235

Telegrafi Real Estate