LAJMI I FUNDIT:

Shpallni pronën tuaj – shisni ose jepni me qira pronat tuaja nëpërmjet Telegrafi Real Estate

Shpallni pronën tuaj – shisni ose jepni me qira pronat tuaja nëpërmjet Telegrafi Real Estate

Telegrafi Real Estate është platforma e përsosur për tregtinë e pronave të paluajtshme në Kosovë dhe diasporë. 

Nëse keni një pronë që dëshironi të shisni ose të jepni me qira, Telegrafi Real Estate ju ofron një platformë të fuqishme për të postuar dhe prezantuar pronën tuaj në mënyrë tërheqëse dhe efektive. Këtu, ju do të përfitoni nga veçoritë e platfromës për të arritur blerësit dhe qiradhënësit potencialë që janë në kërkim të një prone të paluajtshme. 

Me ndihmën e Telegrafi Real Estate, pronat tuaja do të kenë një ekspozim të gjerë në faqen e rinovuar të Telegrafit, e cila është e vizituar prej shumë lexuesve të interesuar. Kjo do t’ju japë një avantazh konkurrues dhe do të rrisë shanset tuaja për të gjetur blerës dhe qiradhënës të interesuar.

Përveç ekspozimit të pronave tuaja, Telegrafi Real Estate ju ofron edhe mundësinë e reklamimit të pronave tuaja përmes:

-Video storieve

-Foto galerisë

-Shëtitjes virtuale

Mos e humbni kohën! Shpallni sot pronën tuaj në Telegrafi Real Estate dhe arrini suksesin në tregun e pasurive të paluajtshme.  

Nëse dëshironi të gjeni blerësin ose qiradhënësin e duhur, Telegrafi Real Estate është partneri juaj i besueshëm dhe i pranishëm në tregtinë e pasurive të paluajtshme. 

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

E-mail: realestate@telegrafi.com  

Nr.tel: 048 90 90 90  

Më shumë