Edhe pse është tip i banesës, një penthouse ofron shumë më shumë se të gjitha tipet e tjera të banesave.

Luksoz dhe privat, ju jep qasje në katin ku është i vendosur vetëm atyre që jetojnë aty.

Gjithçka që duhet të dini rreth penthouse me qira

Penthouse me sipërfaqe gjigante 380m2, në rrugën ‘Muharrem Fejza’ në Prishtinë, është lëshuar me qira.

Shtrihet në të gjithë katin, ku qira-marrësi do të ketë qasje dhe privatësi të plotë.

Ky penthouse posedon shtatë dhoma, tre banjo, dy terasa të mëdha dhe tri garazha private, mund të shfrytëzohet për banim dhe zyre.

Është në gjendje të re dhe i finalizuar, me klimë dhe kuzhinë të montuar.

PENTHOUSE ME QIRA

Sipërfaqja 380m2

7 Dhoma

3 Banjo

2 Terasa të mëdha

3 Garazha private

Vendparking i përbashkët

Video e Penthouse me qira

 

 

Shëtitja virtuale 3D

 

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr:tel: 048 90 90 90