LAJMI I FUNDIT:

Investoni në pasurinë tuaj – tokë në shitje në Zahaq të Pejës ID-116

Toka është një pasuri e vlefshme që mund të vlerësohet në vlerë me kalimin e kohës. Mund të përdoret gjithashtu për qëllime të ndryshme, si ndërtimi i një shtëpie, fillimi i një biznesi ose bujqësia. 

Kjo tokë që është vënë në shitje gjendet në hyrje të qytetit të Pejës, në fshatin Zahaq. Ka një sipërfaqe prej 120 hektaresh dhe ka 300 metra ka përgjatë rrugës. Kjo e bën atë një vend ideal për një sërë zhvillimesh komerciale ose rezidenciale. 

Toka është gjithashtu e pozicionuar mirë për bizneset që mbështeten në trafik të lartë, pasi ndodhet në një rrugë kryesore që lidh Pejën me pjesët e tjera të Kosovës dhe rajonit. 

Çmimi i kërkuar për ari është 12,000 euro. Ky është një çmim shumë konkurrues për tokën me këtë madhësi dhe vendndodhje.

TOKA NË SHITJE

120 Ari

300m përgjatë rrugës

Lokacioni: Hyrja në qytetin e Pejës, fshati Zahaq

Çmimi për ari 12.000 euro

Shpallja: ID-116

Video e tokës në shitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë