LAJMI I FUNDIT:

Tokë

33 Artikuj

A po kërkoni të tërheqni një audiencë të gjerë ose të krijoni një qendër të re aktiviteti në Pejë? Ky vend është ideal

A po kërkoni të tërheqni një audiencë të gjerë ose të krijoni një qendër të re aktiviteti në Pejë? Ky vend është ideal

Telegrafi Real Estate
Brezovica – një parajsë në viset malore për vilën tuaj të ëndrrave

Brezovica – një parajsë në viset malore për vilën tuaj të ëndrrave

Telegrafi Real Estate
Parcelë me potencial për biznese të ndryshme: pishina, restorant, karting dhe qendër të lojrave për fëmijë

Parcelë me potencial për biznese të ndryshme: pishina, restorant, karting dhe qendër të lojrave për fëmijë

Obiliq
Investim afat-gjatë dhe fitim prurës – kjo tokë posedon sipërfaqe të madhe dhe dy objekte

Investim afat-gjatë dhe fitim prurës – kjo tokë posedon sipërfaqe të madhe dhe dy objekte

Telegrafi Real Estate
Me pozitë të lakmueshme kjo tokë në Obiliq ka shumë përparësi për ndërtim dhe zhvillim biznesi

Me pozitë të lakmueshme kjo tokë në Obiliq ka shumë përparësi për ndërtim dhe zhvillim biznesi

Telegrafi Real Estate
Kjo tokë në qendër të Pejës ka shumë përparësi për ndërtime të mëdha dhe biznes

Kjo tokë në qendër të Pejës ka shumë përparësi për ndërtime të mëdha dhe biznes

Telegrafi Real Estate
Në mes të magjistraleve Prishtinë-Shkup-Ferizaj dhe Lipjan-Gjilan, kjo tokë në shitje është tejet premtuese për zhvillim biznesi

Në mes të magjistraleve Prishtinë-Shkup-Ferizaj dhe Lipjan-Gjilan, kjo tokë në shitje është tejet premtuese për zhvillim biznesi

Telegrafi Real Estate
Shiten 6 ari me infrastrukturë të gatshme për ndërtim shtëpie afër Bunarit të Hajratit

Shiten 6 ari me infrastrukturë të gatshme për ndërtim shtëpie afër Bunarit të Hajratit

Kodra e Trimave
Toka në lagjen ‘Bregu i Diellit’ në Prishtinë lëshohet me qira

Toka në lagjen ‘Bregu i Diellit’ në Prishtinë lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
Tokë në shitje – E gjeni në Gjilan me sipërfaqe 5.135 metra katrorë

Tokë në shitje – E gjeni në Gjilan me sipërfaqe 5.135 metra katrorë

Gjilan
Me 120 ari sipërfaqe, kjo tokë në hyrje të Pejës është në shitje

Me 120 ari sipërfaqe, kjo tokë në hyrje të Pejës është në shitje

Telegrafi Real Estate
Me sipërfaqe të madhe dhe leje ndërtimi kjo tokë në Mazgit të Obiliqit është në shitje

Me sipërfaqe të madhe dhe leje ndërtimi kjo tokë në Mazgit të Obiliqit është në shitje

Telegrafi Real Estate
Toka në Veternik që posedon dy objekte tani është në shitje

Toka në Veternik që posedon dy objekte tani është në shitje

Ylli Real Estate
A jeni duke kërkuar tokë për zhvillimin e biznesit tuaj? – me lokacion të përshtatshëm tani e gjeni në shitje

A jeni duke kërkuar tokë për zhvillimin e biznesit tuaj? – me lokacion të përshtatshëm tani e gjeni në shitje

Telegrafi Real Estate
Shitet toka në komunën e Fushë Kosovës, çmimi me marrëveshje

Shitet toka në komunën e Fushë Kosovës, çmimi me marrëveshje

Fushë Kosovë
A jeni duke kërkuar tokë për të ndërtuar diçka? – me 90 ari të shfrytëzueshëm tani e gjeni në shitje

A jeni duke kërkuar tokë për të ndërtuar diçka? – me 90 ari të shfrytëzueshëm tani e gjeni në shitje

Ylli Real Estate
Shumë e përshtatshme për lagje dhe shtëpi private, në shitje toka e kompletuar në Çagllavicë

Shumë e përshtatshme për lagje dhe shtëpi private, në shitje toka e kompletuar në Çagllavicë

Ylli Real Estate
Pozitë fantastike dhe e gatshme për çfarëdo veprimtarie, në shitje toka me 78 ari afër Lagjes Marigona

Pozitë fantastike dhe e gatshme për çfarëdo veprimtarie, në shitje toka me 78 ari afër Lagjes Marigona

Fushë Kosovë
Shiten 12 ari me infrastrukturë të gatshme për ndërtim shtëpie afër Bunarit të Hajratit

Shiten 12 ari me infrastrukturë të gatshme për ndërtim shtëpie afër Bunarit të Hajratit

Telegrafi Real Estate
Shitet 1 hektar tokë në Ferizaj – posedon objekt 500m2 dhe ka lokacion ku lidhet me 3 qytete të ndryshme!

Shitet 1 hektar tokë në Ferizaj – posedon objekt 500m2 dhe ka lokacion ku lidhet me 3 qytete të ndryshme!

Ylli Real Estate
Me 4500 m2, shitet toka në magjistralen e Çagllavicës, e përshtatshme për zhvillim biznesi

Me 4500 m2, shitet toka në magjistralen e Çagllavicës, e përshtatshme për zhvillim biznesi

Invest Real Estate
Me 48.9 gradë Celsius, Sydney ishte sot pjesa më e nxehtë në Tokë

Me 48.9 gradë Celsius, Sydney ishte sot pjesa më e nxehtë në Tokë

Nga Bota
Zbulohen nga NASA tri planetë të rinj, njëra prej të cilëve shumë i ngjashëm me Tokën

Zbulohen nga NASA tri planetë të rinj, njëra prej të cilëve shumë i ngjashëm me Tokën

Nga Bota
Lëvizja në rresht e 60 satelitëve Starling, që SpaceX i ka lëshuar në hapësirë (Video)

Lëvizja në rresht e 60 satelitëve Starling, që SpaceX i ka lëshuar në hapësirë (Video)

Lajme Teknologji