LAJMI I FUNDIT:

Lëshohet toka me qira në Breg të Diellit – çmim i volitshëm dhe mundësi e shkëlqyer për zhvillimin e biznesit ID-134

Investimi në tokë, veçanërisht në një lokacion të mirë, hap dritën për shfrytëzimin e potencialit të saj për të zhvilluar një biznes të suksesshëm ose për të krijuar një pasuri të madhe në të ardhmen. 

Një shembull konkret është një tokë me 6 Ari sipërfaqe, e vendosur në lagjen Bregu i Diellit e cila është vënë me qira. 

Kjo tokë ka potencial të madh dhe mund të përdoret për të ndërtuar ndonjë market, autolarje, bazë të taksive, konstruksione të metalit etj.

LOKACIONI I PARCELËS ME QIRA

TOKA ME QIRA

6 Ari sipërfaqe

‘Bregu i Diellit’, Prishtinë

Shtrihet përgjatë rrugës

E përshtatshme për zhvillim biznesi

Qiraja mujore 1,200 euro

Shpallja: ID-134

Video e tokës me qira

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë