Në Kosovë ka rritje të vazhdueshme të hapjeve të bizneseve mirëpo kjo nuk do të thotë se është e mjaftueshme, sa më shumë biznese të hapen aq më të mëdha do të jenë të hyrat.

Duke studiuar tregun e vendit ndoshta mund të keni vënë re se ka ende kërkesa për hapje fabrikash, klinikash, qendra tregtare, shtëpi të pleqve etj. Marrë parasysh këto kërkesa ju duhet patjetër edhe objekti dhe hapësira e duhur për investim.

Me lokacion tek ‘Kodra e Trimave’, në Prishtinë tashmë po ofrohet me qira një objekt gjigant. Objekti ka një hapësirë totale prej 1.100m2, ku vetëm përdhesa e tij posedon 220m2 dhe në të janë të vendosura pjesa për informacion, kuzhina si dhe hapësira për restorant, e që mund të ndahet në njësi sipas nevojës.

Ndërkaq në katin e parë përfshihen korridori me nëntë dhoma ose zyre, ndërsa në katin e dytë koridori me tetë dhoma ose zyre.

Secila nga këto njësi, dhoma apo zyre varësisht si çka dëshironi t’i shndërroni bazuar në hapjen e biznesit tuaj ka banjon.

Objekti posedon edhe dhomën e monitorimit për hyrjet dhe daljet që mund të bëhen në objekt gjithashtu ka ngrohje qendrore e gjithashtu lavanderinë. Duke përfshirë të gjitha hapësirat brenda objektit, jasht tij ka edhe parking të mjaftueshëm për 15 vetura.

Prona ka largësi 4km nga qendra e qytetit e gjitha 4km nga autostrada.

Qiraja mujore për këtë objekt është 2,700 euro.

OBJEKTI NË SHITJE

Sipërfaqja totale 1.100m2

Sipërfaqja e katit përdhese 220m2

Kati I – 9 dhoma/zyre

Kati ll – 8 dhoma/zyre

Secila dhomë/zyre ka banjo

Dhoma e monitorimit

Lavanderia

Parking për 15 vetura

Qiraja mujore 2,700 euro

Për më shumë informacione:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90