LAJMI I FUNDIT:

Kjo tokë afër aeroportit me sipërfaqe 34 ARI është vënë në shitje – mundësia perfekte për zhvillimin e biznesit tuaj ID-231

Është vënë në shtije toka me 34 ARI në Sllatinë. Kjo tokë ndodhet në një zonë me rritje të shpejtë, me qasje të lehtë në rrugë, si dhe afër aeoroportit të Prishtinës.

Toka është e përshtatshme për një sërë biznesesh, duke përfshirë depo apo edhe ndonjë biznes tjetër. Ju gjithashtu mund të ndërtoni edhe ndonjë kompleks banesor apo edhe ndonjë vile që mund të përdoret si vend për mikëpritjen e turistëve të shumtë që vijnë në vendin tonë.

Nëse jeni duke kërkuar për një mundësi të shkëlqyer për të rritur biznesin tuaj, kjo tokë në Sllatinë është vendi i përsosur për ju. 

TOKA NË SHITJE 

Çmimi i tokës: 170,000€

Lokacioni: Sllatinë 

Sipërfaqja: 34 ARI 

Shpallja: ID-231

VIDEO E TOKËS NË SHITJE

E-mail: realestate@telegrafi.com 

Nr.tel: 048909090 

Më shumë