LAJMI I FUNDIT:

Mundësi e shkëlqyer për investim – parcelë toke në shitje me potencial të madh ID-141

Mundësi e shkëlqyer për investim – parcelë toke  në shitje me potencial të madh ID-141

Toka është investimi më me vlerë që mund ta bëni ndonjëherë, është kapital të cilit i rritet vazhdimisht vlera.

Një tokë me sipërfaqen e duhur, lokacionin e përshtatshëm dhe lidhshmërinë me qytetet e ndryshme është tejet premtuese për çdo investitor që mendon ta blejë.

Mund të shfrytëzohet për ndërtime të shtëpive, komplekseve banesore, qendrave tregtare, marketeve të mëdha,  pika të karburanteve etj.

Për të gjitha këto arsye të lartë-cekura dhe shumë më shumë, toka është çdo herë e leverdishme për startim dhe zhvillim biznesi, e sidomos në raste kur gjendet në mes magjistraleve me qarkullim të madh veturash e automjetesh.

Në mes të magjistraleve Lipjan-Gjilan dhe Prishtinë-Shkup-Ferizaj është vënë në shitje një parcelë toke.

Toka ka sipërfaqe prej 1.58 hektar dhe ka lokacion tejet të leverdisshëm për zhvillimin e bizneseve.

Me dokumentacion të rregullt, çmimi për ari kushton 5,500 euro.

TOKA NË SHITJE:

Sipërfaqja: 1.58 hektar

Në mes magjistraleve Prishtinë-Ferizaj-Shkup dhe Lipjan-Gjilan

Premtuese për çdo investitor

E përshtatshme për zhvillim biznesi

Shpallja: ID-141

 

Video e tokës në shitje

 

Për më shumë informacione:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë