LAJMI I FUNDIT:

Shitet lokal modern në Prishtinë ID-146

Ndoshta për një kohë të gjatë keni vënë mendjen ta bleni një pronë dhe t’a lëshoni me qira, për përfitime më të mëdha, por para investimit keni shikuar me vëmendje dhe dëshironi t’a gjeni të duhurin.

Një lokal që ndoshta është pjesë e një kompleksi modern dhe gjigant, e që shtrihet në një pjesë kur qarkullimi i njerëzve është shumë i lartë.

Një lokal i tillë të tillë tani e gjeni në shitje. Lokali ka sipërfaqe të madhe prej 117m2 dhe gjendet në kompleksin “Royal City”, në qytetin e Prishtinës.

Çmimi i shitjes së lokalit është 2,600 euro për m2.

Ky lokal është vënë në shitje por në të njejtën kohë lëshohet me qira për 1,000 euro në muaj.

LOKALI NË SHITJE ( ME QIRA )

Sipërfaqja 117m2

Prishtinë, Rruga Jakov Xoxa, Kompleksi “Royal City”

Çmimi i shitjes 2,600 euro për m2

Çmimi i qirasë për muaj  1,000 euro

Shpallje: ID-146

Video e lokalit në shitje ( me qira )

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Artikull i sponzorizuar

Më shumë