LAJMI I FUNDIT:

Lokali

16 Artikuj

Ideale për biznese të mëdha dhe të vogla – shtatë lokale në rrugën C janë vënë në shitje

Ideale për biznese të mëdha dhe të vogla – shtatë lokale në rrugën C janë vënë në shitje

Telegrafi Real Estate
Në afërsi të stacionit të autobusëve në Pejë ky lokal mund të shfrytëzohet si zyre për agjensione turistike

Në afërsi të stacionit të autobusëve në Pejë ky lokal mund të shfrytëzohet si zyre për agjensione turistike

Telegrafi Real Estate
Një depo për çdo nevojë biznesi – gjeni lokalin ideal në Prishtinë

Një depo për çdo nevojë biznesi – gjeni lokalin ideal në Prishtinë

Telegrafi Real Estate
Me të gjitha asetet e nevojshme për hapjen e një biznesi ky lokal mund të shfrytëzohet edhe si zyre

Me të gjitha asetet e nevojshme për hapjen e një biznesi ky lokal mund të shfrytëzohet edhe si zyre

Telegrafi Real Estate
Është vënë në shitje lokali me 117m2 në kompleksin “Royal City”, Prishtinë

Është vënë në shitje lokali me 117m2 në kompleksin “Royal City”, Prishtinë

Telegrafi Real Estate
Lokali me sipërfaqe 156.75m2  në Prishtinë është vënë në shitje

Lokali me sipërfaqe 156.75m2 në Prishtinë është vënë në shitje

Telegrafi Real Estate
Ky lokal në qendër të Prishtinës ka potencial për përfitime të shumta materiale dhe është në shitje

Ky lokal në qendër të Prishtinës ka potencial për përfitime të shumta materiale dhe është në shitje

Telegrafi Real Estate
Lokali me sipërfaqe 185m2 në Prishtinë lëshohet me qira

Lokali me sipërfaqe 185m2 në Prishtinë lëshohet me qira

Telegrafi Real Estate
Lëshohet me qira lokali tek Rruga B

Lëshohet me qira lokali tek Rruga B

Telegrafi Real Estate
Vihet në shitje lokali me sipërfaqe 110m2

Vihet në shitje lokali me sipërfaqe 110m2

Telegrafi Real Estate
Klientët ikin të frikësuar nga një lokal brazilian pasi e ngatërrojnë me grabitës një grup të CrossFit

Klientët ikin të frikësuar nga një lokal brazilian pasi e ngatërrojnë me grabitës një grup të CrossFit

Virale
Në një restorant në Australi, miu nuk i lë përshtypje kamerieres – vazhdoi të shërbente sikur nuk ishte aty

Në një restorant në Australi, miu nuk i lë përshtypje kamerieres – vazhdoi të shërbente sikur nuk ishte aty

Fun Lajme
Lokali në Romë shokoi turistët me çmimin enorm, për dy hamburgerë dhe tri kafe (Foto)

Lokali në Romë shokoi turistët me çmimin enorm, për dy hamburgerë dhe tri kafe (Foto)

Dështime
Statujën e ekspozuar para lokalit, hajni e vodhi në prani kalimtarëve (Video)

Statujën e ekspozuar para lokalit, hajni e vodhi në prani kalimtarëve (Video)

Dështime
Pas mosmarrëveshjes me prindërit, i thyen xhamat lokalit të babait

Pas mosmarrëveshjes me prindërit, i thyen xhamat lokalit të babait

Kronika e Zezë
I riu futet me kamion në qebaptore, i ati tregon arsyet (Video)

I riu futet me kamion në qebaptore, i ati tregon arsyet (Video)

Kronika e Zezë