Banesat janë prona tejet praktike jo vetëm për banim por edhe për t’u shndërruar në zyre, në qoftë se keni filluar biznesin apo kompaninë tuaj.

Avantazhi kryesor për t’a shndërruar banesën në zyre është lokacioni i saj, e më së shumti leverdisë kur është në qendër të qytetit.

 Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Kjo banesë gjendet në qendër të qytetit të Prishtinës, më saktësisht tek “Kafet e rakisë”.  E gjithë banesa është pa ndarje të mureve dhe preferohet më shumë për zyre.

Në të kaluarën kjo banesë ka poseduar: sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, banjo dhe ballkon. Banesa ka dokumentacion të rregullt dhe fletë poseduese.

Çmimi i banesës 250,000 euro ( me negocim).

BANESA NË SHITJE:

Sipërfaqja 84m2

Në qendër të Prishtinës

Depo 5m2 ( ndaras banesës)

Garazha 10m2 ( ndaras banesës )

Dokumentacion i rregullt dhe fletë poseduese

Çmimi i banesës 250,000 euro me negocim

Video e banesës në shitje

 

 

 

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

 E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90