LAJMI I FUNDIT:

Shitet lokali në Fushë Kosovë – hapësirë e volitshme dhe çmim i arsyeshëm ID-182

Në Fushë Kosovë, një lokal me një sipërfaqe prej 38.5 metra katror është vënë në shitje dhe ofron një mundësi të shkëlqyeshme për ata që janë të interesuar të fillojnë ose zhvillojnë një biznes. 

Ky lokal gjendet në katin e parë dhe ndodhet në një zonë që ka trafik të dendur dhe ideal për fillimin e çdo biznesi.

Çmimi për metër katror është 1,100 euro, një ofertë e volitshme për një hapësirë që mund të jetë e juaja.

LOKAL NË SHITJE

Çmimi: 1.100 euro për metër katror

Lokacioni: Fushë Kosovë

Sipërfaqe: 38.5m2

Kati: Përdhesë

Shpallja: ID-182

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë