Dëshironi lokal që plotëson të gjitha kushtet për ta hapur biznesin tuaj të ri apo zyrat e kompanisë tuaj, atëherë partneri juaj Telegrafi Real Estate iu gjen zgjidhjen.

Në një vend të përshtatshëm për çdo veprimtari apo biznes, pret një lokal afarist i kompletuar të cilin mund ta blini me një çmim të arsyeshëm.

Lokali ka një kat, është i gjithi i kompletuar dhe gati për të filluar punën.

Gjithçka që duhet të dini për lokalin

Lokali afarist në shitje gjendet në lagjen Kalabria (ish-Emshiri) apo më saktë te vendi i njohur si “Banesat e Arabëve”, ngjitur me super-marketin MAXI.

Ky lokal është i gatshëm për çfarëdo veprimtarie, pasi ka ndriçim LED, nxehje nën dysheme dhe lartësi tavani prej 4 metrave.

Objekti nuk ka fletë poseduese dhe shitet pa inventar.

Detajet e objektit

-235 m2

-1 kat

-1 dhomë

-1 banjo

Video e lokalit

Kontakti

Invest RealEstate

Garibaldi 23/4 – 10000, Prishtinë

+383 43 400 400

info@invest-realestate.com