Të shtunën nga shtëpia më e famshme në Shqipëri është larguar aktori Amos Zaharia.

Me të arritur në studio, ai është kritikuar në masë të madhe për fjalorin banal të përdorur gjatë një debati me Luizin dhe Kiarën në shtëpi.

Gjatë një debati që pati që ata patën, Amosi ka i ishte drejtuar me me tone fyese Luizit duke i thënë: “Krisu ti dhe ajo putana jote. (duke iu referuar Kiarës).

Amos largohet nga shtëpia e Big Brother VIP Albania, Olta Gixhari qanë me dënesë Amos largohet nga shtëpia e Big Brother VIP Albania, Olta Gixhari qanë me dënesë

Me “putana” në italisht i referohen një femre të përdalë dhe prostituave.

Ai tha se nuk e mban mend që e ka përdorur atë term, megjithatë pa dashje në nervozizëm e sipër mund të ketë thënë diçka që s’duhet.

Reklama

“Askush nuk është perfekt. Nga nervozizmi njeriu edhe mund të gabojë. Nëse unë jam keqkuptuar, kërkoj ndjesë. Çdo gjë ka qenë në kuadër të humorit”, ka thënë ai.

Reklama

Zahariu nuk kishte një biletë kthimi pas eliminimit. /Telegrafi/