LAJMI I FUNDIT:
Kosmonte Foods

Kosmonte Foods

78 Artikuj

Jogobella pa laktozë – thesar për shpirtin me ekstra copëza frutash, tani edhe në Kosovë

Jogobella pa laktozë – thesar për shpirtin me ekstra copëza frutash, tani edhe në Kosovë

Kosmonte Foods
Kosmonte Foods – pjesëmarrëse në Samitin e Ballkanit Perëndimor që organizohet nga The Economist

Kosmonte Foods – pjesëmarrëse në Samitin e Ballkanit Perëndimor që organizohet nga The Economist

Kosmonte Foods
E pabesueshme, por e vërtetë – 15% Zbritje për 1 muaj në mishin e freskët të Perutnina Ptuj

E pabesueshme, por e vërtetë – 15% Zbritje për 1 muaj në mishin e freskët të Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Sërish në bankat shkollore me Monte – shija e kënaqësisë dedikuar nxënësve në gjithë Kosovën për vitin e ri shkollor

Sërish në bankat shkollore me Monte – shija e kënaqësisë dedikuar nxënësve në gjithë Kosovën për vitin e ri shkollor

Kosmonte Foods
Më e freskët, më e sigurtë, më e shijshme – Pula e linjës Natur nga Perutnina Ptuj me paketim të ri

Më e freskët, më e sigurtë, më e shijshme – Pula e linjës Natur nga Perutnina Ptuj me paketim të ri

Kosmonte Foods
Burek me mish pule

Burek me mish pule

Kosmonte Foods
Budweiser Budvar: Eksplorimi i kulturës së birrës dhe tregimi i padëgjuar për pubet e Republikës Çeke

Budweiser Budvar: Eksplorimi i kulturës së birrës dhe tregimi i padëgjuar për pubet e Republikës Çeke

Kosmonte Foods
Freski e zgjatur dhe më shumë mbrojtje – mbështjellësi i ri për pulën e freskët nga Perutnina Ptuj

Freski e zgjatur dhe më shumë mbrojtje – mbështjellësi i ri për pulën e freskët nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Kape 4-shen magjike me të cilën mund të fitoni 50 shpërblime të ndryshme!

Kape 4-shen magjike me të cilën mund të fitoni 50 shpërblime të ndryshme!

Kosmonte Foods
Inspirim për disponim – flladite shpirtin me Budweiser

Inspirim për disponim – flladite shpirtin me Budweiser

Kosmonte Foods
NOA Hummus vjen me pamje të re të rifreskuar, por me shije të njëjta të bekuara nga natyra

NOA Hummus vjen me pamje të re të rifreskuar, por me shije të njëjta të bekuara nga natyra

Kosmonte Foods
Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Kosmonte Foods organizoi aktivitete të veçanta për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve!

Kosmonte Foods organizoi aktivitete të veçanta për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve!

Kosmonte Foods
#FitoMeJogobella – 3 ditë në Stamboll, Sony PS5 dhe smartphone Samsung në mesin e 50 shpërblimeve

#FitoMeJogobella – 3 ditë në Stamboll, Sony PS5 dhe smartphone Samsung në mesin e 50 shpërblimeve

Kosmonte Foods
Recetë Syfyri – Omlet me Spinaq dhe djath Feta

Recetë Syfyri – Omlet me Spinaq dhe djath Feta

Kosmonte Foods
14 vjetori i pavarësisë festohet shëndetshëm me pulë të freskët!

14 vjetori i pavarësisë festohet shëndetshëm me pulë të freskët!

Kosmonte Foods
Kosmonte Foods merr statusin e investitorit strategjik

Kosmonte Foods merr statusin e investitorit strategjik

Kosmonte Foods
Festo me më të mirën, me pulën e Perutninës

Festo me më të mirën, me pulën e Perutninës

Kosmonte Foods
​Shtyhet debati për dhënien e statusit të Investitor Strategjik

​Shtyhet debati për dhënien e statusit të Investitor Strategjik

Kosmonte Foods
1 vjet me Begmart.com – marketi online që ua sjell harxhin në shtëpi me seriozitet dhe profesionalizëm

1 vjet me Begmart.com – marketi online që ua sjell harxhin në shtëpi me seriozitet dhe profesionalizëm

Kosmonte Foods
Pse duhet të pini çaj Matcha nga LOYD – 6 përfitimet e mëdha shëndetësore   

Pse duhet të pini çaj Matcha nga LOYD – 6 përfitimet e mëdha shëndetësore  

Kosmonte Foods
​Investitori strategjik përplas deputetët e pozitës dhe opozitës në Komisionin për Ekonomi

​Investitori strategjik përplas deputetët e pozitës dhe opozitës në Komisionin për Ekonomi

Kosmonte Foods
Virshlle vegane me pasta dhe speca në stilin italian

Virshlle vegane me pasta dhe speca në stilin italian

Kosmonte Foods
Jogobella, e para dhe e vetmja dashuri!

Jogobella, e para dhe e vetmja dashuri!

Kosmonte Foods