Tingëllon vështirë e besueshme, por pikërisht tash në kohë krize ekonomike, është mishi i freskët nga Perutnina Ptuj që për 1 MUAJ do të jetë në ZBRITJE 15%.

Mishi i freskët nga linja Natur e Perutnina Ptuj është mishi i freskët i pulës me cilësinë më të lartë në treg dhe që e gjeni në të gjitha rrjetet e marketeve në vend. Por, çka tjetër duhet të dini rreth tij?

Pa hormone dhe pa antibiotik

Mishi i freskët i pulës nga linja Natur është pa hormone dhe pa antibiotik çka e bën cilësinë e tij të pakontestueshme.

Shije e përkryer

Qoftë nëse i përgatitni në grill, tigan apo nëse i zini për një gjellë tradicionale, shija e tyre do të jetë thjeshtë FANTASTIKE.

Furnizim i rregullt nga Sllovenia!

Perutnina Ptuj është kompani me renome ndërkombëtare për cilësinë e mishit të pulës, duke i plotësuar standardet më të larta të cilësisë, sigurisë dhe gjurmueshmërisë.

Mishi i freskët i pulës sigurohet nga fermat sllovene që plotësojnë standardet më të larta dhe ku pulat ushqehen vetëm në mënyrë natyrale, çka garanton se cilësia e tyre është e lartë.

Furnizimi nga Sllovenia në Kosovë është i rregullt – 3 herë në javë duke qenë kështu vazhdimisht mishi i freskët prezent në marketet në mbarë vendin, për të plotësuar kërkesat e tregut.

15% Zbritje për 1 muaj të tërë!

Mishin e freskët nga linja Natur e Perutnina Ptuj mund ta gjeni në të gjitha rrjetet e marketeve me zbritje prej 15%.

Kjo zbritje do të zgjasë nga 17 Tetori deri më 20 Nëntor, pra një muaj i plotë me mishin e freskët që është në zbritje.