LAJMI I FUNDIT:

NOA Hummus vjen me pamje të re të rifreskuar, por me shije të njëjta të bekuara nga natyra

NOA Hummus vjen me pamje të re të rifreskuar, por me shije të njëjta të bekuara nga natyra

NOA është brend i famshëm gjerman që në tregun tonë ka prezencë të mirënjohur për produktet e shëndetshme dhe plot shije

Në muajt e fundit NOA ka punuar në një projekt të madh – atë të rifreskimit të pamjes së produkteve të ndryshme. Natyrisht, këto produkte me pamje të re do t’i gjeni edhe në raftet e marketeve. 

Çka ka ndryshuar?

Dizajni është i ri dhe shumëngjyrësh: Do ta dashuroni

NOA në paketim të ri: Inspirim për një vakt ditor 

NOA me dizajn të ri është i parezistueshëm – përpos shijes dhe cilësisë së pakontestueshme, ju do ta dashuroni pamjen e re, ndërkaq vakti juaj ditor tash do të jetë jo vetëm i shëndetshëm, por edhe shumëngjyrësh e plot pozitivitet. 

Paketimi është pothuajse, komplet i reciklueshëm. 

Çka ka mbetur e njejtë?

Recetat NOA: NOA shtë tepër e shijshme, njëjtë sikur më parë. 

Sasia e mbushur: Ka po aq NOA sa ka pasur më parë. 

Një gjë është e sigurtë – ju do të shihni pamje krejt të re të produkteve të hummusit NOA në rrjetet e marketeve, por shija do të jetë e njëjtë sikurse më parë. Ndoshta, tani do ta dashuroni edhe më shumë.  

Pa Gluten
Vegane

GMO Free (pa ndërhyrje gjenetike) 

Synimi i NOA Hummus? 

NOA është në rrugë të mirë që gjithmonë të përshtasë paketimin dhe ta bëjë më të pranueshëm për natyrën. 

Si produkt i bekuar nga natyra, NOA Hummus, ja kthen natyrës dashurinë e njëjtë me paketimin e ri pothuajse plotësisht të reciklueshëm, kurse synimi afatgjatë mbetet që NOA shumë shpejt të bëhet me paketim 100% i reciklueshëm

Artikull i sponzorizuar