LAJMI I FUNDIT:
Kosmonte Foods

Kosmonte Foods

77 Artikuj

Historia e Kosmonte Foods – filloi me një zyre të vogël, sot është kompani gjigante në disa shtete!

Historia e Kosmonte Foods – filloi me një zyre të vogël, sot është kompani gjigante në disa shtete!

Kosmonte Foods
Statusin investitor strategjik e merr një kompani vendore, do të investohen deri në 11 milionë euro

Statusin investitor strategjik e merr një kompani vendore, do të investohen deri në 11 milionë euro

Kosmonte Foods
“Lyje, ngjyje” – Pashteta POLI, më e mirë në Evropë, tash në Kosovë, nga pjesa më e mirë e mishit të pulës!

“Lyje, ngjyje” – Pashteta POLI, më e mirë në Evropë, tash në Kosovë, nga pjesa më e mirë e mishit të pulës!

Kosmonte Foods
Vjen për herë të parë akullorja Monte – magji për të gjitha momentet verore

Vjen për herë të parë akullorja Monte – magji për të gjitha momentet verore

Kosmonte Foods
Nescafe Shakissimo – tani Nescafe LATTE: Pamje e re, magji e njëjtë për freski në ditët e ngrohta! 

Nescafe Shakissimo – tani Nescafe LATTE: Pamje e re, magji e njëjtë për freski në ditët e ngrohta! 

Kosmonte Foods
I cilit brend është akullorja në foto? 

I cilit brend është akullorja në foto? 

Kosmonte Foods
Pse vezët bio janë ushqim i domosdoshëm nëse ushtroni fitnes?

Pse vezët bio janë ushqim i domosdoshëm nëse ushtroni fitnes?

Kosmonte Foods
Zott Monte me aktivitete rekreacionale për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Zott Monte me aktivitete rekreacionale për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Kosmonte Foods
Dita e Fëmijëve – kjo është mënyra më e mirë për t’i gëzuar fëmijët tuaj!

Dita e Fëmijëve – kjo është mënyra më e mirë për t’i gëzuar fëmijët tuaj!

Kosmonte Foods
KUDO që jom, Begmartin n’dorë e KOM – porosit nga gjithë Kosova me zbritje gjatë Ramazanit

KUDO që jom, Begmartin n’dorë e KOM – porosit nga gjithë Kosova me zbritje gjatë Ramazanit

Kosmonte Foods
Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj – gjatë gjithë Ramazanit në marketet tona

Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj – gjatë gjithë Ramazanit në marketet tona

Kosmonte Foods
Që rrafsh 25 vjet – Monte nga Zott, kënaqësi e secilit fëmijë! 

Që rrafsh 25 vjet – Monte nga Zott, kënaqësi e secilit fëmijë! 

Kosmonte Foods
Jogurt i ri, shije superiore – Zott sjell Sahne Jogurtin ekskluziv të cilin duhet ta provoni! 

Jogurt i ri, shije superiore – Zott sjell Sahne Jogurtin ekskluziv të cilin duhet ta provoni! 

Kosmonte Foods
Hiqen dilemat, vezët REA-s para pulës në planetin Mars!?

Hiqen dilemat, vezët REA-s para pulës në planetin Mars!?

Kosmonte Foods
REA’s, veza e parë BIO në vendin tonë – veza që ka diellin brenda!

REA’s, veza e parë BIO në vendin tonë – veza që ka diellin brenda!

Kosmonte Foods
Buzëqesh me shije – jepi gjallëri jetës me JOYA qumështin bio-organik

Buzëqesh me shije – jepi gjallëri jetës me JOYA qumështin bio-organik

Kosmonte Foods
Zott Monte për shumë mote – buzëqeshja e fëmijëve tuaj për këtë fundvit

Zott Monte për shumë mote – buzëqeshja e fëmijëve tuaj për këtë fundvit

Kosmonte Foods
Hummus vazhdimisht mirëmban dhe rrit energjinë

Hummus vazhdimisht mirëmban dhe rrit energjinë

Kosmonte Foods
Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh? Jogobella SUPERFOOD!

Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh? Jogobella SUPERFOOD!

Kosmonte Foods
Hummus zvogëlon inflamacionin dhe largon toksinat nga trupi

Hummus zvogëlon inflamacionin dhe largon toksinat nga trupi

Kosmonte Foods
Hummus produkt plot shije, i shëndetshëm, pa gluten, vegan dhe 100% natyral

Hummus produkt plot shije, i shëndetshëm, pa gluten, vegan dhe 100% natyral

Kosmonte Foods
Gëzuar “Muajin e Qershive” nga Jogobella

Gëzuar “Muajin e Qershive” nga Jogobella

Kosmonte Foods
Fëmija juaj meriton më të mirën e të mirave

Fëmija juaj meriton më të mirën e të mirave

Kosmonte Foods
Koha e përkryer për piknik- këto janë produktet që ju nevojiten për të bërë ditën tuaj të paharrueshme

Koha e përkryer për piknik- këto janë produktet që ju nevojiten për të bërë ditën tuaj të paharrueshme

Kosmonte Foods