Akullorja Monte ka arritur në vendin tonë dhe sigurisht pyetja që ju do të bëni është – akullorja a shijon njëjtë sikurse Monte klasiku?

Definitivisht PO – magjia është e nëjtë, do të dashuroheni qysh në kafshimin e parë.

Shija e çokollatës së Monte klasikut vjen e akullt me aromën e saj duke mbështjellur pjesën e brendshme të qumështit kremoz plot kalcium bashkë me lajthi në versionin e saj të akullores.

Momentet e juaja verore do të jenë plot ëmbëlsi – një akullore që do të jetë një ‘deja vu’ për ju nga Monte klasiku që e konsumoni në çdo kohë.

Akullorja Monte vjen për herë të parë në vendin tonë dhe nëse e provoni do të bindeni – e përbashkëta e akullores dhe jogurtit është shija unike që e bën të jetë më e mira në botë me përbërësit e saj kryesor – lajthi qumësht dhe çokollatë.

Monte si brend botëror në vendin tonë erdhi në fillim të viteve 2000, ndërkaq tash sjell akulloren Monte e cila vjen në dy versione: me shkop dhe në formë koni.