LAJMI I FUNDIT:

Kosmonte Foods organizoi aktivitete të veçanta për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve!

Kosmonte Foods organizoi aktivitete të veçanta për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve!

1 Qershori  – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve festohet me organizime dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që ata të ndjehen të lumtur.

Kosmonte Food është kujdesur posaqërisht për këtë pjesë duke organizuar aktivitete veç për dëshirën e fëmijëve në ditën e tyre.

Aktivitetet përfshin face painting, maskota, si dhe u dhuruan falas: Monte Drinks, pije Capri Son, Milk Tiger Cheese Strings, Zott Belriso, libër për ngjyrosje, fletore Monte, kuti për ushqim Monte, kalendar Monte.

Fëmijët patën rastin t’i shijojnë produktet e tyre të preferuara dhe të argëtohen në kënde të lodrave në Kids Galaxy.

Fëmijët janë e tashmja dhe e ardhmja jonë!

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Ujë Kllokoti i bashkohet familjes RUGOVE

Ujë Kllokoti i bashkohet familjes RUGOVE

Korporata Rugove
Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Ekonomi
Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

ECO TEK
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Mirësevini në BauOutlet! – Fushë Kosovë

Mirësevini në BauOutlet! – Fushë Kosovë

Bau Market
Exquisa dhe Miree marrin çmimin e Lidershipit në Tregun e Djathrave

Exquisa dhe Miree marrin çmimin e Lidershipit në Tregun e Djathrave

Kosmonte Foods
Kalo në kategori