LAJMI I FUNDIT:

Jogobella, e para dhe e vetmja dashuri!

Jogobella, e para dhe e vetmja dashuri!

Çka do të bëhesh kur të rritesh dhe të piqesh?

Jogobella?

Natyrisht se Jogobella, dashuria e parë e secilit prej nesh qe jemi rritur dhe e secilit fëmijë që po rritet me Jogobellan.

Të gjithë bashkë u rritëm me jogurtin e frutave tonë më të preferuar, duke na ofruar momente lumturie pafund.

Jogurti me ekstra copëza frutash prodhohet në laboratorët e Zott, nga nutricionistët në Gjermani nga qumështi më i mirë.

Përzierja e përvojës së ekspertëve gjerman në qumështoren Zott dhe elementeve të shëndetshëm prodhon magjinë Jogobella, që shijohet në çdo shtëpi dhe rritet çdo fëmijë.

Është e para dhe e vetmja dashuri – Jogobella!

Artikull i sponzorizuar