LAJMI I FUNDIT:
Kosmonte Foods

Kosmonte Foods

88 Artikuj

Hiqen dilemat, vezët REA-s para pulës në planetin Mars!?

Hiqen dilemat, vezët REA-s para pulës në planetin Mars!?

Kosmonte Foods
REA’s, veza e parë BIO në vendin tonë – veza që ka diellin brenda!

REA’s, veza e parë BIO në vendin tonë – veza që ka diellin brenda!

Kosmonte Foods
Buzëqesh me shije – jepi gjallëri jetës me JOYA qumështin bio-organik

Buzëqesh me shije – jepi gjallëri jetës me JOYA qumështin bio-organik

Kosmonte Foods
Zott Monte për shumë mote – buzëqeshja e fëmijëve tuaj për këtë fundvit

Zott Monte për shumë mote – buzëqeshja e fëmijëve tuaj për këtë fundvit

Kosmonte Foods
Hummus vazhdimisht mirëmban dhe rrit energjinë

Hummus vazhdimisht mirëmban dhe rrit energjinë

Kosmonte Foods
Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh? Jogobella SUPERFOOD!

Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh? Jogobella SUPERFOOD!

Kosmonte Foods
Hummus zvogëlon inflamacionin dhe largon toksinat nga trupi

Hummus zvogëlon inflamacionin dhe largon toksinat nga trupi

Kosmonte Foods
Hummus produkt plot shije, i shëndetshëm, pa gluten, vegan dhe 100% natyral

Hummus produkt plot shije, i shëndetshëm, pa gluten, vegan dhe 100% natyral

Kosmonte Foods
Gëzuar “Muajin e Qershive” nga Jogobella

Gëzuar “Muajin e Qershive” nga Jogobella

Kosmonte Foods
Fëmija juaj meriton më të mirën e të mirave

Fëmija juaj meriton më të mirën e të mirave

Kosmonte Foods
Koha e përkryer për piknik- këto janë produktet që ju nevojiten për të bërë ditën tuaj të paharrueshme

Koha e përkryer për piknik- këto janë produktet që ju nevojiten për të bërë ditën tuaj të paharrueshme

Kosmonte Foods
“Perutnina Ptuj” dhe “Kosmonte Foods”, prezantojnë produktet e mishit të shpezëve që kanë cilësi të lartë (Video)

“Perutnina Ptuj” dhe “Kosmonte Foods”, prezantojnë produktet e mishit të shpezëve që kanë cilësi të lartë (Video)

Kosmonte Foods
Recetë e veçantë për rolle me krem Miree dhe salmon (VIDEO)

Recetë e veçantë për rolle me krem Miree dhe salmon (VIDEO)

Kosmonte Foods
Tradita, cilësia, besimi – janë tri shtyllat kryesore mbi të cilat ndërtojmë një brend

Tradita, cilësia, besimi – janë tri shtyllat kryesore mbi të cilat ndërtojmë një brend

Kosmonte Foods
Për një shije të përkryer: Gjel deti i pjekur në furrë

Për një shije të përkryer: Gjel deti i pjekur në furrë

Kosmonte Foods
Shkarkoni aplikacionin për fëmijë dhe shijoni aventurat e Tim Tigrit

Shkarkoni aplikacionin për fëmijë dhe shijoni aventurat e Tim Tigrit

Kosmonte Foods