LAJMI I FUNDIT:

Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Konsumimi i mishit të pulës në vendin tonë është i lartë, ndërkaq Perutnina Ptuj gjithmonë ka pasur kryefjalën për cilësinë, sigurinë dhe shumë-llojshmërinë e produkteve që ka sjellë në tryezat e familjeve kosovare.

Teksa mishi i pulës mbetet një nga më të preferuarit, Perutnina Ptuj me krenari mban statusin si kompania që ofron produkte të mishit të pulës me siguri e cilësi të lartë në tregun e Kosovës.

Pula e Freskët

Linja Natur nga Perutnina Patuj është shndërruar në një sensacion, ku familjet kosovare sot preferojnë Mish të Freskët para çdo lloj mishi tjetër, pasi që Mishi i Freskët nga Linja Natur e Perutnina Ptuj vjen me furnizim të rregullt tri herë në javë nga fermat sllovene ku pulat ushqehen vetëm në mënyrë natyrale.

Pula e Freskët është një nga produktet e linjës Natur nga Perutnina Ptuj që konsumohet në tryezat e familjeve kosovare që kanë prioritet krahas shijen, edhe prejardhjen e sigurtë të pulës që konsumojnë.

Mbështjellës i ri për Pulën e Freskët

Perutnina Ptuj gjithmonë implementon teknologjinë më të fundit që rrit standardet e produkteve që konsumohen në tregun kosovar dhe mbarë evropian.

Kësaj radhe Perutnina Ptuj për pulën e freskët nga linja Natur sjell mbështjellësin e ri, që është avancim i paketimit të pulës së freskët.

Me anë të mbështjellësit të ri rritet qëndrueshmëria e pulës së freskët, të cilën mund ta konsumoni pa prikë, nga se ka afat të mjaftueshëm dhe siguri të jashtëzakonshme sa i përket cilësisë, pasi pulat e Perutnina Ptuj ushqehen vetëm në mënyra natyrale.

Me Mbështjellësin e ri, cilësia mbetet e njëjtë – por paketimi është më i sigurt, pula qëndron më e freskët dhe cilësia e foljes është e jashtëzakonshme, çka bën që ju të vazhdoni të konsumoni vetëm Pulë të Freskët shumë të sigurt dhe cilësore nga Perutnina Ptuj.

Pulën e Freskët nga Perutnina Ptuj me paketimin e ri do të mund ta gjeni shumë shpejt në rrjetet e marketeve në mbarë vendin dhe të shijoni maksimumin e kënaqësisë që garantohet nga Perutnina Ptuj.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Botë
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Ekonomi
Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të  Elezit, vlera e mallit 3 mijë euro

Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të Elezit, vlera e mallit 3 mijë euro

Ekonomi
Kalo në kategori