LAJMI I FUNDIT:

Akadia Double Cream, djathi dyfish kremoz nga kullotat më të mira

Akadia Double Cream, djathi dyfish kremoz nga kullotat më të mira

Gurmanët e djathit nuk ulen asnjëherë ne tryezë pa djathin më të mirë, që i shton shije secilës recete.

Me një eksperiencë 35 vjeçare, Akadia prodhon djathin më të mirë që është prezent në tregun tonë.

Teksa djathi prodhohet qysh nga lashtësia, njohuria dhe eksperienca në prodhimin e djathit e bën djathin Akadia të pa-konkurrencë në mbarë Evropën.

Akadia Double Cream – shije që frymëzon

Dyfish kremoz, djathi Akadia Double cream është shija që të gjithë duam të kemi në tryezën e familjeve tona.

Prodhuar nga kullotat më të mira, djathi Akadia Double Cream është ideal për t’u shoqëruar në cilin do vakt dhe me çfarë do recete që ju dëshironi.

Në tregun tonë djathin Akadia e gjeni kudo nëpër rrjetet e marketeve.

Artikull i sponzorizuar