LAJMI I FUNDIT:

Pa antibiotik, me ndërgjegje të pastër – pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj?

Pa antibiotik, me ndërgjegje të pastër – pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj?

Shumë persona kur konsumojnë mishin e pulës, nuk kanë njohuri për origjinën e mishit, mënyrën se si janë ushqyer pulat dhe nëse janë përdorur antibiotikë apo mënyra hormonale të rritjes së pulave.

Mos informimi bën që konsumatorët të konsumojnë produkte të mishit të pulës ndaj të cilave janë përdorur teknika hormonale dhe antibiotikë – natyrisht, pa dëshirën e tyre.

Por, të sigurtë ndihen vetëm konsumatorët e Perutnina Ptuj.

Perutnina Ptuj është kompania e parë në regjion që ka marrë certifikatën e prodhimit të mishit të pulës “Pa Antibiotik”, certifikatë kjo që lëshohet nga shtëpia e certifikimeve DNV Adriatica.

Ky certifikim, të cilin mund gjeni në paketimet e mishit të freskët të pulës nga Perutnina Ptuj, garanton se pulat nuk kanë pranuar antibiotikë (e as hormone, apo materiale të tjera me origjinë të kafshëve) në asnjë prej fazave të ciklit jetësor të tyre.

Paketimet e reja të mishit të freskët të pulës nga Perutnina Ptuj përmbajnë logon e certifikimit DNV Adriatica dhe ato janë në kuadër të kampanjës “Pa Antibiotikë, Me Ndërgjegje të Pastër”.

Mbarështimi natyral i pulave dhe rritja në fermat ku ushqehen në mënyrë krejtësisht natyrale bëjnë që Perutnina Ptuj të jetë e vetmja në tregun e Kosovës që sjell mishin e freskët të pulës në tryezat e familjeve tona, me furnizim të rregullt nga Sllovenia, tri herë në javë.

Mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj, pa antibiotik dhe pa hormone ju mund ta gjeni në rrjetet e marketeve dhe nën paketimin e ri me certifikimin DNV Adriatica.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Kosmonte Foods
Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Prishtina Ticket
Shoqëria që përgatit ushqim bashkë, qëndron bashkë!

Shoqëria që përgatit ushqim bashkë, qëndron bashkë!

MEKA HALAL FOOD
“Vajzat dhe djemtë tanë të artë”, emisioni i ri i pullave postare me lojërat Olimpike Verore - Paris 2024

“Vajzat dhe djemtë tanë të artë”, emisioni i ri i pullave postare me lojërat Olimpike Verore - Paris 2024

Ekonomi
BKT Kosova nderohet me tre çmime prestigjioze për qëndrueshmëri

BKT Kosova nderohet me tre çmime prestigjioze për qëndrueshmëri

BKT
Freski dhe shije italiane - Vapiano ju mirëpret me ushqime të freskëta dhe atmosferë unike

Freski dhe shije italiane - Vapiano ju mirëpret me ushqime të freskëta dhe atmosferë unike

Foleja
Kalo në kategori