LAJMI I FUNDIT:

Kosmonte Foods – pjesëmarrëse në Samitin e Ballkanit Perëndimor që organizohet nga The Economist

Kosmonte Foods – pjesëmarrëse në Samitin e Ballkanit Perëndimor që organizohet nga The Economist

Revista prestigjioze ndërkombëtare, The Economist, organizon edhe këtë vit Samitin e Ballkanit Perëndimor, por që tani mbahet në Prishtinë.

Reklama

Samiti i cili mbahet gjatë ditës së martë (25 Tetor) në hotelin Emerald, mbledh figura të rëndësishme të politikës dhe ekonomisë, e përfaqësues të rëndësishëm nga sfera e biznesit dhe teknologjisë.

Në këtë samit folësit të ndryshëm do të flasin për tema të ndryshme nga situata politike, investimet në teknologji si dhe kriza ushqimore botërore që erdhi pas pushtimit të paprovokuar të Ukrainës nga Rusia.

Kosmonte Foods si lider i distribuimit të produkteve ushqimore në tregun e Kosovës është pjemëmarrëse në këtë event të rëndësishëm të organizuar nga revista prestigjioze The Economist.

Kompaninë do ta përfaqësojë Rabie Simnica, e cila do të jetë një prej folëseve në panelin ku do të flitet për krizën ushqimore globale, me theks të veçantë në ripërcaktimin e sigurisë ushqimore dhe distribuimin e tregtinë me produktet ushqimore në prag të një dimri të paralajmëruar si të vështirë edhe për vendin tonë.

Samiti i Ballkanit Perëndimor është samit një-ditor që organizohet nga revista prestigjioze ndërkombëtare, The Economist.