LAJMI I FUNDIT:

Festo për Republikën, 15 vjet shtet me Budweiser

Festo për Republikën, 15 vjet shtet me Budweiser

Kosova po feston 15 vjet shtet dhe kjo datë festohet nga të gjithë në mënyra të ndryshme. 

Budwesier me sloganin REPUBLIKA E BIRRËS si asnjë birrë tjetër reprezenton vlerat e vendit tonë si një republikë e lirë, republikë e birrës. 

Budweiser Budvar është birrë që prodhohet në Republikën Çeke me një traditë më shumë se një shekull. 

Prodhuar nga përbërësit natyral dhe me recetë origjinale çeke, Budweiser Budvar është padiskutim birra më e mirë ne tregun e Kosovës. 

Kudo nëpër hotele e restaurante, kudo nëpër markete – me shoqërinë apo familjen, Budweiser është disponimi juaj. 

Andaj, festo me më të mirin – festo me Budweiser për Republikën e Birrës.  

Artikull i sponzorizuar