Produkte cilësore të mishit të pulës, që përmbushin standardet e cilësisë, sigurisë dhe gjurmueshmërsië – të gjithë e dimë se Perutnina Ptuj është lider i padiskutueshëm i kualitetit.

Pas një dite të ngarkuar, apo në një mëngjes kur duam të bëjmë një sanduiç ose hotdog të lehtë, janë sallama dhe virshllet ato që na shkojnë në mendje.

Ekziston “miti” se sallamat dhe virshllet janë të dëmshme, megjithatë kjo nuk vlen për të gjitha brendet.

Produktet EXTRA nga Perutnina Ptuj me origjinë nga Sllovenia janë me kualitet të pakontestueshëm.

Virshllet e vetme pa mbështjellës në treg!

Linja EXTRA nga Perutnina Ptuj është një identitet i cilësisë dhe sigurisë tash e më shumë se një dekadë në tregun e Kosovës.

Virshllet që aq shumë konsumohen në familjet kosovare, janë produkt i preferuar, por përzgjedhja e tyre është shumë e rëndësishme.

Virshllet EXTRA nga Perutnina Ptuj janë të vetmet pa mbështjellës në tregun e Kosovës, çka garanton për cilësinë dhe sigurinë e tyre, duke eliminuar të gjitha dilemat për produktin, që prodhohet nga mishi i pulës me origjinë nga Sllovenia.

Ky produkt është PA GLUTEN dhe shija që rrëmben e bën secilin hot dog apo mëngjes anglez një përjetim unik.

Tri lloje, pafund shije dhe vlera ushqyese!

Sallama EXTRA është për më shumë se një dekadë në tregun tonë një ikonë e të ushqyerit dhe shijes në shtëpi.

Me spec të kuq, djathë dhe me shijen klasike: janë tri lloje të sallalmës EXTRA që vërtet ofrojnë shije të veçantë për secilën familje, me origjinë nga Sllovenia dhe me siguri të lartë të produktit.

Sallama EXTRA, tash e më shumë se një dekadë, EXTRA kënaqësi dhe shije në tregun tonë!