Njëri nga filmat e shumëpritur të kësaj vere, Top Gun: Maverick arrin në Cineplexx më 25 maj, me eventin Action Night ku do të ketë shumë shpërblime.

Super-aksioni Top Gun: Maverick arrin në Cineplexx këtë javë! Kinemaja më e madhe në vend Cineplexx, për këtë film do të organizojë eventin Action Night, ku do të ketë shumë shpërblime. Ky event do te mbahet ne të dy kinematë, në Prishtinë dhe në Prizren, më 25 maj, duke filluar nga ora 19:00.

Top Gun rikthehet pas 36 viteve që nga shfaqja e parë e origjinalit në kinema në vitin 1986 ku aktualisht filmi i ri ka një vlerësim prej 96% prej kritikëve të filmit në Rotten Tomatoes. Sa i përket ngjarjes së filmit, Tom Cruise në rolin e Pete “Maverick” Mitchell pas më shumë se 30 vite shërbimi si një nga aviatorët më të mirë të Marinës është në vendin ku i takon, duke i shtyrë kufijtë si një pilot i guximshëm testimi dhe duke shmangur avancimin në gradë që do ta ndalonte atë.

Këtë herë ai gjen veten duke trajnuar të diplomuarit në Top Gun për një mision të specializuar, të cilin asnjë pilot i gjallë nuk e ka parë ndonjëherë.

Një trajnim ku duhet të përballohet me një të ardhme të pasigurt dhe me fantazmat e së kaluarës së tij. Tom Cruise dhe Val Kilmer janë të vetmit aktorë që ripërsërisin rolet e tyre nga origjinali i Top Gun ndërsa aktorët e ri që ju bashkangjiten janë Miles Teller, Jon Hamm dhe Jennifer Connelly.

Gjatë eventit do të dhurohen shpërblime të ndryshme në të dy kinematë.

Në kinemanë në Prishtinë do të dhurohen:

4x goma vere nga EuroGoma Sh.p.k

6x Kupona me vlerë 50€ për derivate në HIB Petrol

1x Syze Ray-Ban Aviator nga Optika Simon

5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar Fitness

3x Gift Cards në vlerë 50€ nga Replay

3x Gift Cards në vlerë 50€ nga Celio

2x Gift Cards në vlerë 60€ nga Geox

Ndërsa në kinemanë në Prizren do të dhurohen:

4x goma vere nga EuroGoma Sh.p.k
3x Kupona me vlerë 50€ për derivate në HIB Petrol
2x Syze Ray-Ban Aviator nga Optika Gacaferi<

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 15:00.