LAJMI I FUNDIT:
Cineplexx

Cineplexx

350 Artikuj

Cineplexx lanson web faqen e re, Zbulo, Eksploro, Përjeto!

Cineplexx lanson web faqen e re, Zbulo, Eksploro, Përjeto!

Cineplexx
Filmi “Guxim” i Drilon Hoxhës arrin në Cineplexx Kosova

Filmi “Guxim” i Drilon Hoxhës arrin në Cineplexx Kosova

Cineplexx
1000 pikë bonus për secilën Premierë!

1000 pikë bonus për secilën Premierë!

Cineplexx
Sot për Ditën e Kinemasë në Cineplexx, ditë e rezervuar për çmime më të ulëta të biletave!

Sot për Ditën e Kinemasë në Cineplexx, ditë e rezervuar për çmime më të ulëta të biletave!

Cineplexx
8 Marsi festohet në Cineplexx me eventin “Super Ladies Night” dhe shpërblime të mrekullueshme

8 Marsi festohet në Cineplexx me eventin “Super Ladies Night” dhe shpërblime të mrekullueshme

Cineplexx
Këtë të diele të parë të muajit Cineplexx sjell ofertën  Super Saver 

Këtë të diele të parë të muajit Cineplexx sjell ofertën  Super Saver 

Cineplexx
Cineplexx Prishtina sjellni eksluzivisht të gjithë kastin e aktorëve të filmit “Dy Gisht Mjaltë 2”

Cineplexx Prishtina sjellni eksluzivisht të gjithë kastin e aktorëve të filmit “Dy Gisht Mjaltë 2”

Cineplexx
Për të gjithë fansat e Ermal Mamaqi dhe Elvana Gjata erdhi momenti që ti takoni yjet

Për të gjithë fansat e Ermal Mamaqi dhe Elvana Gjata erdhi momenti që ti takoni yjet

Cineplexx
Çdo e mërkurë vlen dyfish!

Çdo e mërkurë vlen dyfish!

Cineplexx
Cineplexx organizon “Behind the scenes” me fëmijët e shkollës “Xhemail Mustafa”

Cineplexx organizon “Behind the scenes” me fëmijët e shkollës “Xhemail Mustafa”

Cineplexx
Të dielën e parë të shkurtit Cineplexx sjell ofertën Super Saver – 5 filma të përzgjedhur për vetëm 3 euro filmi!

Të dielën e parë të shkurtit Cineplexx sjell ofertën Super Saver – 5 filma të përzgjedhur për vetëm 3 euro filmi!

Cineplexx
Family Day, me super-filmin “Lassie – A New Adventure”

Family Day, me super-filmin “Lassie – A New Adventure”

Cineplexx
Këtë të diele mos harroni Cineplexx sjell ofertën Super Saver!

Këtë të diele mos harroni Cineplexx sjell ofertën Super Saver!

Cineplexx
Ladies Night me datë 28 Dhjetor në Cineplexx Prishtina dhe Prizreni

Ladies Night me datë 28 Dhjetor në Cineplexx Prishtina dhe Prizreni

Cineplexx
‘Cineplexx Prishtina’ dhe ‘Cineplexx Prizren’ sjellin eksluzivisht kastin e aktorëve të filmit “5 Herë Jo”

‘Cineplexx Prishtina’ dhe ‘Cineplexx Prizren’ sjellin eksluzivisht kastin e aktorëve të filmit “5 Herë Jo”

Cineplexx
Cineplexx sjell ofertën Super Saver!

Cineplexx sjell ofertën Super Saver!

Cineplexx
Në Cineplexx për festën e 28 Nëntorit –  nga ora 20:00 shijoni RC Cola Kosova dhe Red Rain falas!

Në Cineplexx për festën e 28 Nëntorit – nga ora 20:00 shijoni RC Cola Kosova dhe Red Rain falas!

Cineplexx
Cineplexx Frymon Shqip! Vetëm me 28 dhe 29 Nëntor për çdo film Shqiptar çmimi i biletës vetëm 2 euro!

Cineplexx Frymon Shqip! Vetëm me 28 dhe 29 Nëntor për çdo film Shqiptar çmimi i biletës vetëm 2 euro!

Cineplexx
Cineplexx sjell Halloween Night, Trick or Treat party

Cineplexx sjell Halloween Night, Trick or Treat party

Cineplexx
Ruani datën “Taylor Swift  – The Eras Tour” po vjen në Cineplexx më 13 tetor

Ruani datën “Taylor Swift – The Eras Tour” po vjen në Cineplexx më 13 tetor

Cineplexx
“Paw Patrol: The Mighty Movie” arrin në Cineplexx

“Paw Patrol: The Mighty Movie” arrin në Cineplexx

Cineplexx
“Fun Weekend” 50% zbritje në të gjithë filmat në Cineplexx

“Fun Weekend” 50% zbritje në të gjithë filmat në Cineplexx

Cineplexx
Biletat 2 euro, për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Cineplexx!

Biletat 2 euro, për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Cineplexx!

Cineplexx
Cineplexx në bashkëpunim me “Marakli t’kerreve” organizojnë Fast and Furious Meeting në Albi Mall dhe Galeria Shopping Mall, me shumë aktivitete!

Cineplexx në bashkëpunim me “Marakli t’kerreve” organizojnë Fast and Furious Meeting në Albi Mall dhe Galeria Shopping Mall, me shumë aktivitete!

Cineplexx