LAJMI I FUNDIT:

Super filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx

Super filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx

Këtë fundjavë, në Cineplexx mund t’i shikoni disa nga premierat më të fundit botërore.

Vikendi është kohë që më së miri kalohet duke shikuar filma, dhe ku t’i shikosh filmat më të rinjë dhe më mirë se në Cineplexx. Këtë vikend, në kinemanë në Prishtinë dhe Prizren mund t’i shikoni 12 filma të ndryshëm, të cilët shfaqen në orare të ndryshme nga ora 12:00 deri në ora 22:45 në kinemanë në Prishtinë, ndërsa në Prizren, kinemaja nis punën në 15:30 dhe qëndron hapur deri në ora 21:00.

Top 4 filmat të cilët mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx janë:

TAROT

Kur një grup miqsh shkelin në mënyrë të pamatur rregullin e shenjtë të leximit të Tarotit, ata pa e ditur, lëshojnë një të keqe të papërshkrueshme të bllokuar brenda letrave të mallkuara. Një nga një, ata do të dalin ballë për ballë me fatin dhe përfundojnë në një garë kundër vdekjes.

LEGJENDA E BASTUNIT

Jeta e Çeskut ndryshon përgjithmonë kur në Shqipërinë e pasluftës në pushtet vjen komunizmi, i cili vret e persekuton njerëzit e tij të zemrës.

Jeta e Çeskut ndryshon përgjithmonë kur në Shqipërinë e pasluftës në pushtet vjen komunizmi, i cili vret e persekuton njerëzit e tij të zemrës. Viti 1920. At Pali, shpëton Çeskun e vogël duke e shkolluar në Kolegjin Françeskan të Shkodrës ku ai takon jetimen Sara. Çesku burgoset nga komunistët e zbulon se Sara është ekzekutuar. Por ai ka një amanet për të përmbushur! Duhet të hedhë bastunin legjendat të At Palit në lum.

Çfarë ndodh më pas, e bënë Çeskun të kuptojë se hedhja e Bastunit në lum nuk ishte thjesht një amanet.

KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES

Filmi i ri i majmunëve është vendosur shumë vite pas përfundimit të Luftës së 2017-ës për Planetin e Majmunëve. Shumë shoqëri majmunësh janë rritur që kur Cezari i ngjashëm me Moisiun e solli popullin e tij në një oaz, ndërsa njerëzit janë reduktuar në një ekzistencë të ngjashme me të egër. Disa grupe majmunësh nuk kanë dëgjuar kurrë për Cezarin, ndërsa të tjerë e kanë shtrembëruar mësimin e tij për të ndërtuar perandori në rritje.

IMAGINARY FRIENDS

Një vajzë e vogël me emrin Bea fiton aftësinë për të parë miqtë imagjinarë të njerëzve, të quajtur shkurt “IFs”, të cilët janë braktisur nga fëmijët që kanë ndihmuar. Më pas Bea zbulon se fqinji i saj, Cal, ka të njëjtën aftësi. Së bashku ata bashkojnë forcat për të ribashkuar IF-të me miqtë e tyre të mëparshëm. 

Biletat mund ti blini përmes:

– Përmes Web-it Këtu 

– Aplikacionit CineplexxKs 

– Fizikisht në kinema